Docufacts

Nieuws

Kyocera Document Solutions kiest voor Equitrac Follow-You van Nuance

Kyocera Document Solutions kiest voor Equitrac  Follow-You van Nuance

KYOCERA Document Solutions heeft een overeenkomst getekend met Nuance Communications voor de distributie van Equitrac Office® en Equitrac Express® print management solutions in heel Europa.

Equitrac software, in combinatie met KYOCERA multifunctionals, is de ideale oplossing voor bedrijven die print/scan/copy/fax accounting en kostenbeheersing optimaal willen regelen.

„We werken nu vijf jaar met Equitrac. Onze machines ondersteunen Equitrac sinds 2008 en de functionaliteiten zijn embedded in onze bedieningspanelen,” zegt Mark Rövekamp, Product Manager Printing & Solutions bij KYOCERA Document Solutions Nederland. “Equitrac is marktleider en daarom wilden wij onze samenwerking met Nuance Communications verder uitbreiden naar heel Europa. Equitrac is populair in de publieke sector en vaak een vereiste in RFP’s. Deze Europese overeenkomst betekent dat wij onze partners nog beter kunnen ondersteunen bij het winnen van (Europese) projecten.”

Justin Bailey, Director of International Sales, Nuance Communications Ltd voegt toe, “Equitrac doet al jaren zaken met KYOCERA in diverse landen. We zijn zeer enthousiast over deze Europese overeenkomst dat zal zorgen voor meer business met KYOCERA en een uitbreiding van ons gezamenlijke klantenbestand.”

Veel organisaties ervaren dagelijks de voordelen van een Equitrac print managementoplossing. Het geeft hen controle over hun documentoutput, zorgt voor kostenverlaging en voorkomt papierverspilling terwijl door authenticatie van gebruikers de beveiliging van gegevens wordt verhoogd.

Equitrac in combinatie met KYOCERA multifunctionals voorzien van een intuïtieve gebruikersinterface en de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen printen geeft gebruikers een probleemloze printomgeving. Terwijl gedetailleerde rapportages over het gebruik van het printerpark de mogelijkheid biedt om automatisch kosten te berekenen op basis van het werkelijke gebruik.

Meer informatie over Equitrac Print Management Solutions vindt u op www.kyoceradocumentsolutions.nl

 

Deel dit bericht

Email This Email This

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Oct
7
Tue
2014
all-day Vakbeurs ECM – DMS Expo
Vakbeurs ECM – DMS Expo
Oct 7 – Oct 10 all-day
Vakbeurs ECM - DMS Expo @ Messe Stuttgart
DMS Expo is de grootste vakbeurs over input management, output management, document management, digitale postkamer, enterprise content management en data storage management in Europa en wordt gehouden in Duitsland. Brochure
Oct
30
Thu
2014
all-day CCM Congres 2014
CCM Congres 2014
Oct 30 all-day
Het Congres Customer Communications Management (CCM) gaat over de creatie, de levering, de opslag en het beheer van uitgaande klantcommunicatie.  Het CCM-congres volgt het congres Document Creation en Output Management (DCOM) op. Waar bij het[...]
Dec
31
Wed
2014
all-day CHIPKNIP STOPT
CHIPKNIP STOPT
Dec 31 – Jan 1 all-day
CHIPKNIP STOPT
Gebruikt uw organisatie de CHIPKNIP voor het betalen van kopie, print en scan? De Chipknip stopt per 1-1-2015 als betaalmiddel. U heeft tot 1-10-2014 om een alternatief te implementeren.

View Calendar