ECM-ontwikkelaar  breidt door overname aanbod uit met Web Content Management en Online Channel  Optimization

VDD IQware, ontwikkelaar en  leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net,neemt  Web Content Management (WCM) leverancier Waxtrappover. Waxtrapp bouwt  geavanceerde, high-end CMS en Online Channel Optimization (OCO) oplossingen. Via  deze oplossingen kunnen klanten real-time, multi-directional en via diverse  platformen en apparaten communiceren. Dit geeft een unieke Customer Web  Experience met als gevolg een hoge bijdrage aan de klantwinstgevendheid. Door de  Waxtrapp toepassing te integreren met de Hyarchis.Net oplossingen voor  Document Management, Document Composition en Case Management, ontstaan zeer  krachtige softwareoplossingen, waardoor productiviteit en kwaliteit bij klanten  direct toenemen.

Deze tijd vraagt om  geïntegreerde communicatie via mobile, iPad, HTML5, social media en online self  service, geïntegreerd met back-office systemen. De OCO oplossing maakt het  mogelijk de Customer Experience op alle online kanalen te personaliseren en met  Behavioural Targetting aan te passen aan het gedrag van de individuele bezoeker.  Zo kunnen klanten en prospects gerichter worden aangesproken en beter worden  geholpen, wat de conversie optimaliseert.

De Waxtrapp/Hyarchis  combinatie geeft VDD IQware goede mogelijkheden haar marktaandeel te vergroten  in nieuwe en bestaande markten. De focus zal liggen op de marktsectoren  financial services, overheid, onderwijs en gezondheidszorg. “Binnen onze  klantenkring is er grote behoefte aan tools voor online en multi-channel  kennisdeling”, vertelt Sybrand Jongejans, Algemeen Directeur van VDD IQware.  “Bij VDD IQware stonden deze ontwikkelingen al hoog op de agenda toen de  mogelijkheid van het overnemen van Waxtrapp zich aandiende. Waxtrapp voegt  echter nog veel meer toe op het gebied van WCM en OCO, zodat Hyarchis.Net nu een  nog completere oplossing biedt, optimaal geschikt voor onze target markt.  Hiervan profiteren zowel de bestaande Waxtrapp, als de Hyarchis.Net  klanten.”

Bas Groot, voormalig  eigenaar van Waxtrapp: “Ik ben enorm enthousiast over de overname door VDD  IQware. Met de overname is de benodigde ondersteuning voor de enterprise markt  in één klap op orde. De bestaande Waxtrapp klanten zullen onze toewijding en  persoonlijke betrokkenheid behouden en van een uitgebreidere dienstverlening  kunnen profiteren. Nieuwe klanten krijgen de mogelijkheid met hun online  communicatie voorop te lopen in hun markt, met behulp van het meest  gepersonaliseerde WCM dat er te krijgen is. Tegelijkertijd kan een brede  totaaloplossing geboden worden met het hele arsenaal aan bewezen ECM producten  uit de Hyarchis.Net suite.”

VDD IQware voegt de  Waxtrapp software toe aan haar Hyarchis.Net ECM suite. De software wordt vanaf  nu geleverd onder de naam Hyarchis Waxtrapp en kan zelfstandig worden geleverd  maar ook worden geïntegreerd met de andere software uit de Hyarchis.Net suite.  Hyarchis.Net software wordt succesvol via het partnerkanaal verkocht. De  Waxtrapp software komt ook beschikbaar voor Hyarchis.Net Partners. Bas Groot  wordt binnen VDD IQware verantwoordelijk voor het Waxtrapp portfolio. Hij blijft  tevens het aanspreekpunt voor de bestaande klanten van  Waxtrapp.

Rate this post

Print Friendly