Docufacts

Nieuws

August 8, 2012 by Xerox in Bedrijfsnieuws, collaboration, Printing, Weekly| 132 views

Q-doc nieuwe reseller van Xerox

Q-doc nieuwe reseller van Xerox

Xerox heeft een partnership  gesloten met Q-doc, multi-brand leverancier en dienstverlener op het gebied van  kopieer- en printapparatuur. Q-doc is een specialist in Document Solutions en  richt zich vooral op het MKB. Deze samenwerking past precies in de strategie van  Xerox om haar productportfolio sterker te manifesteren in de MKB-markt. Door het  partnership kan Q-doc haar klanten een aantrekkelijker productportfolio aan  hardware, software en services bieden, en daarmee nog beter van dienst  zijn.

Mohamed  Akabbouz, oprichter en eigenaar van Q-doc: “Met Q-doc maken wij het verschil  door juist ook ná de deal onze klanten te ontzorgen. Vooral in het MKB is dat  van groot belang en gebeurt dat lang niet altijd. Voor onze klanten is deze  samenwerking interessant, omdat ze nu ook over het bekende en betrouwbare aanbod  van Xerox-producten kunnen beschikken, met de service, flexibiliteit en  betrokkenheid van een lokaal denkende organisatie. Naast de producten leveren we  nu ook Managed Print Services van Xerox, waarmee we, ongeacht het merk printers,  het beheer van een printerpark overnemen en klanten zo geheel ontzorgen.  Bovendien profileren we ons nu naast kantooromgevingen ook meer in de grafische  sector.”

“Wij  hebben gekozen voor Q-doc als partner, omdat zij net als wij de behoeften van  het MKB begrijpen en daarop inspelen met Xerox hardware, services en solutions,  waardoor hun klanten zich op hun core business kunnen richten”, zegt Hans de  Jong, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “We zijn dan  ook erg tevreden dat we het jonge en ambitieuze Q-doc binnen ons partnernetwerk  mogen verwelkomen.”

m4s0n501

Deel dit bericht

Email This Email This

About Xerox

Xerox is wereldwijd marktleider op het gebied van documentbeheer en biedt het meest uitgebreide assortiment aan technologie, adviseringsdiensten en oplossingen in de industrie

View all posts by Xerox →

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Nov
27
Thu
2014
9:00 am Marktupdate Printers & Multifunc...
Marktupdate Printers & Multifunc...
Nov 27 @ 9:00 am – 5:00 pm
27 november 2014 Op donderdag 27 november 2014 organiseren PIANOo en Docplus de marktupdate Printers en Multifunctionals. Evenals vorige jaren hebben we weer een aantal deskundige sprekers bereid gevonden hun kennis over dit onderwerp te delen. Voor[...]
Dec
31
Wed
2014
all-day CHIPKNIP STOPT
CHIPKNIP STOPT
Dec 31 – Jan 1 all-day
CHIPKNIP STOPT
Gebruikt uw organisatie de CHIPKNIP voor het betalen van kopie, print en scan? De Chipknip stopt per 1-1-2015 als betaalmiddel. U heeft tot 1-10-2014 om een alternatief te implementeren.

View Calendar