Docufacts

Nieuws

August 8, 2012 by Xerox in Bedrijfsnieuws, collaboration, Printing, Weekly| 177 views

Q-doc nieuwe reseller van Xerox

Q-doc nieuwe reseller van Xerox

Xerox heeft een partnership  gesloten met Q-doc, multi-brand leverancier en dienstverlener op het gebied van  kopieer- en printapparatuur. Q-doc is een specialist in Document Solutions en  richt zich vooral op het MKB. Deze samenwerking past precies in de strategie van  Xerox om haar productportfolio sterker te manifesteren in de MKB-markt. Door het  partnership kan Q-doc haar klanten een aantrekkelijker productportfolio aan  hardware, software en services bieden, en daarmee nog beter van dienst  zijn.

Mohamed  Akabbouz, oprichter en eigenaar van Q-doc: “Met Q-doc maken wij het verschil  door juist ook ná de deal onze klanten te ontzorgen. Vooral in het MKB is dat  van groot belang en gebeurt dat lang niet altijd. Voor onze klanten is deze  samenwerking interessant, omdat ze nu ook over het bekende en betrouwbare aanbod  van Xerox-producten kunnen beschikken, met de service, flexibiliteit en  betrokkenheid van een lokaal denkende organisatie. Naast de producten leveren we  nu ook Managed Print Services van Xerox, waarmee we, ongeacht het merk printers,  het beheer van een printerpark overnemen en klanten zo geheel ontzorgen.  Bovendien profileren we ons nu naast kantooromgevingen ook meer in de grafische  sector.”

“Wij  hebben gekozen voor Q-doc als partner, omdat zij net als wij de behoeften van  het MKB begrijpen en daarop inspelen met Xerox hardware, services en solutions,  waardoor hun klanten zich op hun core business kunnen richten”, zegt Hans de  Jong, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “We zijn dan  ook erg tevreden dat we het jonge en ambitieuze Q-doc binnen ons partnernetwerk  mogen verwelkomen.”

Deel dit bericht

Email This Email This

About Xerox

Xerox is wereldwijd marktleider op het gebied van documentbeheer en biedt het meest uitgebreide assortiment aan technologie, adviseringsdiensten en oplossingen in de industrie

View all posts by Xerox →

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Feb
10
Tue
2015
all-day Integrated Systems 2015
Integrated Systems 2015
Feb 10 – Feb 12 all-day
De vakbeurs in de Amsterdamse  over het integreren van technologie in onze werkomgeving en samenleving. Ga naar http://www.iseurope.org  voor meer informatie over deze vakbeurs.
Feb
23
Mon
2015
all-day Hunkeler Innovationdays
Hunkeler Innovationdays
Feb 23 – Feb 26 all-day
Van 23 tot en met 26 februari 2015 worden in het Zwitserse Luzern de Hunkeler Innovationdays georganiseerd. Dit evenement wordt één keer per twee jaar gehouden. Het door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde[...]

View Calendar

Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.