Konica Minolta is door Buyers Laboratory LLC (BLI), een onafhankelijk onderzoeksbureau, beloond met drie ‘Pick’-awards. De ‘Outstanding A3 Colour MFP’-award is toegekend voor de algehele performance van de bizhub C654 en de bizhub C754. De bizhubs zijn beoordeeld op betrouwbaarheid en snelheid in vergelijking met concurrenten. Daarnaast is het nieuwe 9 inch kleuren touchscreen van de nieuwe MFP’s beloond met de ‘Outstanding Achievement in Control Panel Design’-award. De derde ‘Outstanding Desktop Document Imaging Suite’-award is voor de Konica Minolta Unity Document Suite. Dit is een documentmanagement oplossing die het mogelijk maakt om documenten van allerlei typen – zoals Word, PDF en Excel – eenvoudig samen te voegen, doorzoekbaar te maken en digitaal te archiveren.

De bizhub C654 en bizhub C754 scoorden hoog op betrouwbaarheid gedurende het printen van 200.000 testafdrukken. Ze behoren tot de meest productieve modellen ooit getest in de bijbehorende snelheidscategorie. Daarnaast waren de scansnelheden van de bizhubs twee keer zo hoog als concurrerende systemen en hebben de MFP’s alle kopieer- en printtesten sneller dan gemiddeld afgerond.

De ‘MyTab print driver customisation’-functie en het met award bekroonde 9 inch kleuren touch screen bieden gebruikers een keuze tussen drie verschillende interfaces. Zij kunnen kiezen voor de interface die het beste bij hun behoeften aansluit. Alle nieuwe kleuren MFP’s zijn uitgerust met dit touch screen. BLI-technici waren positief over de kleuren scanpreview-functie, waarmee gebruikers niet alleen gescande documenten kunnen bekijken, maar ook de mogelijkheid hebben pagina’s te draaien en verwijderen.

“We zijn erg trots dat we drie BLI-awards hebben gewonnen”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “De Pick-awards voor de prestaties van het Control Panel Design en de Desktop Document Imaging Suite tonen onze focus op innovatie. De awards laten zien dat we op de goede weg zitten en dat we onze concurrenten een stap voor blijven.”

Rate this post

Print Friendly