Amsterdam, 26 juli 2012. ABBYY Europe, een toonaangevende aanbieder van technologieën voor documentherkenning, gegevensextractie, linguïstische toepassingen en professionele diensten en DSD Europe, distributeur van software gevestigd in Nederland, hebben een nieuwe strategische distributieovereenkomst aangekondigd. Met deze overeenkomst helpt ABBYY Europe de groeiende distributietak van DSD in Nederland en de rest van Europa aan diversiteit, via zijn vernieuwende technologieën op het gebied van OCR- en documentconversie.

DSD is een flexibele online distributeur die downloadversies van ABBYY-producten distribueert via het ‘Reseller Portal’. Deze e-distributie stroomlijnt niet alleen het productie- en verzendingsproces, maar biedt ook nieuwe zakelijke kansen voor wederverkopers.

DSD Europe gaat een breed assortiment ABBYY-desktopsoftware aanbieden via het portaal voor wederverkopers, waaronder:

· ABBYY FineReader Professional Edition – bespaart aanzienlijk veel tijd die normaal gesproken wordt besteed aan het overtypen en het reconstrueren van digitale kopieën van documenten. Deze professionele OCR-software voor individuele gebruikers zet gescande documenten, PDF’s en afbeeldingen van digitale camera’s om naar doorzoekbare en bewerkbare indelingen, waaronder Microsoft® Word, Excel® en doorzoekbare PDF.

· ABBYY FineReader Corporate Edition – maakt uw bedrijfsprocessen nog productiever. Met extra hulpmiddelen voor zakelijke omgevingen, zoals als de automatisering van taken, het verwijderen van gevoelige informatie, automatische OCR-verwerking vanuit toegewezen mappen en de directe export naar Microsoft SharePoint is het een onmisbare toepassing voor elk bedrijf.

· ABBYY PDF Transformer 3.0 Pro – converteert eenvoudig elk PDF-bestand naar een bewerkbaar formaat, met behoud van de oorspronkelijke indeling en opmaak. Het is ook mogelijk om vanuit Microsoft Office-toepassingen met één muisklik PDF-bestanden te maken.

· ABBYY Business Card Reader 2.0 (voor Windows) – selecteert automatisch de contactgegevens van papieren visitekaartjes en zet deze over naar herbruikbare elektronische gegevens, die u rechtstreeks kunt exporteren naar Microsoft Outlook® en Salesforce®. Ontworpen om professionals te helpen hun productiviteit te verhogen en de effectiviteit van de bedrijfscommunicatie te vergroten.

“We zijn blij samen te kunnen werken met een distributeur van software in de Benelux met een gevestigde reputatie”, zegt Bodo Wagener, VP Sales van ABBYY Europe. “De combinatie van onze vernieuwende technologieën op het gebied van documentconversie met de efficiëntie van de distributie van DSD, belooft een versteviging van onze marktpositie in deze landen. Onze klanten kunnen profiteren van een krachtige software-suite die is afgestemd op hun eisen.”

“ABBYY staat bekend om het leveren van hoogwaardige OCR software”, zegt Rens Eerhart. “Het toevoegen van ABBYY software creëert voor ons een nieuwe markt naast onze huidige leveranciers van antivirus,back-up en foto/video en office software. ”

Bezoek voor meer informatie over DSD en de door hen aangeboden diensten http://www.dsdeurope.com/

Bezoek voor meer informatie over ABBYY en ABBYY-producten http://www.abbyy.com .

 

Rate this post

Print Friendly