Konica Minolta introduceert de bizhub C454 en bizhub C554. Hiermee is de nieuwe kleuren line-up een feit. Deze nieuwe modellen zijn een aanvulling op de pas geïntroduceerde MFP’s bizhub C224, C284 en C364. Dankzij het eenvoudig gebruik, laag energieverbruik en andere groene technologieën zijn de bizhub C454 en C554 zeer geschikt voor grote werkgroepen en afdelingen. Tevens is swipen op de nieuwe MFP’s mogelijk evenals dual-scannen (hiermee kunnen 160 pagina’s per minuut worden gescand). De nieuwe printers beschikken over een grote papiercapaciteit en een groot aantal afwerkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan nieten (50 of 100 vel), perforeren (twee of vier gats) en boekjes maken.

De bizhub C454 en C554 printen in kleur én zwart-wit respectievelijk 45 en 55 pagina’s per minuut. Beide MFP’s hebben een negen inch kleuren touchscreen dat net zo eenvoudig te gebruiken is als de meeste smartphones of tablets. De mogelijkheid tot het individualiseren van het MFP-paneel en de printerdriver zorgt voor veel flexibiliteit. Konica Minolta’s Info-Palette design vereenvoudigt het gebruik omdat kopiëren, printen, scannen en faxen op dezelfde manier toegankelijk zijn.

De hele line-up staat in het teken van groene technologie door het lage energieverbruik. Hierdoor wordt ook de ‘total cost of ownership’ (TCO) verminderd. Zo scannen de bizhub C454 en bizhub C554 zonder opwarmtijd. Ook de Simitri HD polymeertoner die is geïmplementeerd in de nieuwe bizhub-systemen verbruikt minder energie. Daarnaast draagt een functie als de eco-timer – een toepassing waarbij werkcondities worden geanalyseerd en automatisch de slaapstand en actieve tijden worden aanpast – bij aan milieuvriendelijke prestaties.

“Met de toevoeging van de bizhub C454 en C554 bieden wij de meest complete kleuren multifunctionals voor zakelijk gebruik die we ooit in ons aanbod hebben gehad”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “We bieden nu een nog bredere reeks van verschillende systemen met printsnelheden naar de behoefte van de klant. De nieuwe systemen zijn niet alleen groen en zuinig, ook bieden ze het hoogst mogelijke gebruikersgemak – van het kleinste tot grootste systeem.”

Meer informatie over de produkten: bizhup C554 en bizhup C454

 

 

Rate this post

Print Friendly