Intermail, een van de grootste print- en mailbedrijven in Nederland, groeit hard  door. Om aan de vraag te voldoen heeft dit familiebedrijf uit Nieuw-Vennep  gekozen voor uitbreiding van de printcapaciteiten met een Xerox Colour 1000 Pers. Met deze full colour digitale pers kan  Intermail nog meer klanten voorzien van fraai gepersonaliseerd drukwerk.

Gert Rothert jr, commercieel directeur van Intermail: “Wij hebben in de  markt en op drupa gekeken naar een nieuwe digitale kleurenpers, omdat we door  het vele werk genoodzaakt waren uit te breiden. Onze Xerox 700 kon de vraag niet  meer aan. Wij hebben specifiek gekozen voor de Xerox Colour 1000 Pers vanwege de  mooie kwaliteit, het gebruiksgemak en de flexibiliteit. In vergelijking met  soortgelijke apparatuur die we op drupa hebben gezien, is dit een echte pers.” Jeroen Rothert, technisch directeur, vult aan: “Hij staat er nu drie weken  en geeft scherpe, matte afdrukken. Hij doet echt alles wat we ermee willen en  meer. Door de transparante, vijfde toner kunnen we ook andere opdrachten aan.

Martijn  Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland: “Wij helpen grafimediabedrijven  zoals Intermail graag bij de groei van hun business door het zoeken naar nieuwe  markten en het genereren van extra toegevoegde waarde voor hun huidige klanten,  zoals charitatieve instellingen, verzekeringsmaatschappijen en  nutsbedrijven.”

Intermail heeft een divers printerpark en was al klant bij Xerox met een  kleurenprinter, de Xerox 700, een zwartwit printer, de Nuvera 144 en een  steunkleurprinter, de HLC180.

Rate this post

Print Friendly