I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente  Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe  infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – heeft drie nieuwe medewerkers in dienst genomen.  Rob van der Drift is als Sales Accountmanager verantwoordelijk voor het  WorkSite-portfolio voor de branche Professional Services. Chris Swelsen wordt  manager van de afdeling Support & Application Management van I.R.I.S.  Nederland en Nordics. Bart Vervoort is aangesteld als Sales Accountmanager ECM  en zal organisaties adviseren op het gebied van software voor professionele  scan- en document-managementoplossingen.

Rob van der  Drift (44) richt  zich bij I.R.I.S. op de verkoop van WorkSite aan nieuwe klanten in  Europa en beheert het bestaande klantenbestand. Hij heeft een achtergrond in marketing en sales en meer dan  tien jaar ervaring in de ECM-wereld. In zijn vorige baan als commercieel manager  bij Addocs was hij verantwoordelijk voor marketing, sales en  accountmanagement. Zijn andere functie bij hetzelfde adviesbureau was senior  consultant. In deze rol adviseerde hij klanten onder andere over de aanpak van  hun digitaliseringsprojecten en ondersteunde hij de uitvoering ervan. Ook was  hij docent aan een opleidingsinstituut voor documentmanagement. “Wat mij aantrok  om bij I.R.I.S. te gaan werken is de klantgerichte filosofie, de sterke  (internationale) marktpositie en bovenal de dynamische en plezierige werksfeer.  Het is voor mij een uitdaging om het marktaandeel zowel binnen Nederland als  Europa te vergroten, maar ik kijk er ook erg naar uit om nieuwe oplossingen en  diensten onder de aandacht te brengen bij de bestaande klanten.”

Chris Swelsen (44) begon zijn ICT-loopbaan  bij het Ministerie van Defensie en bekleedde daarna verschillende functies bij  DSM en SABIC. Zijn voorlaatste werkgever was ICT-dienstverlener Data4. Daar was  hij enerzijds businessunit-manager van de vestiging in Maastricht  en anderzijds directeur van het Service Delivery Center, waarbij hij  eindverantwoordelijk was voor de opzet en uitbreiding van de  ICT-services-afdeling. “Na drie jaar wilde ik terug naar mijn roots:  information-management en business-applications. Deze heb ik gevonden bij  I.R.I.S. Nederland. Ik verwacht bij I.R.I.S. de klanttevredenheid van onze  bestaande klanten te verhogen, het dienstenpakket van de support-afdeling te  verbreden en daarnaast ook de kwaliteit ervan te kunnen optimaliseren.”


Bart Vervoort (28) was actief in  verschillende branches, maar de nadruk van zijn werkzaamheden lag altijd op de  adviserende commercie. Hij werkte onder andere voor ProFuture, ABN Amro en  StudentenWerk/CareerNetwork. Voordat Vervoort bij I.R.I.S. kwam, was hij  accountmanager ICT bij Data4 Information Technology, waar hij klanten adviseerde  op het gebied van
Microsoft, zoals bij een overgang naar Windows  7. “Mijn  verwachtingen als Sales Accountmanager ECM bij I.R.I.S. zijn hooggespannen. Ik kijk ernaar uit om  samen met deze enthousiaste en professionele club mensen plezier te hebben in  het werk, verder te groeien in mijn functie en als bedrijf, en samen de  toekomstige successen te vieren.”

Rate this post

Print Friendly