Easy Systems behoort tot één van de opkomende marktpartijen in de markt voor automatische factuurafhandeling. Dit blijkt uit het onafhankelijke onderzoek van Strategy Partners naar de marktontwikkeling en de marktposities van Invoice Processing- en Purchase-to-Pay-softwareleveranciers in Nederland.

Van de veertien pakketleveranciers en implementatie partijen neemt Easy Systems met 155% groei ruim de eerste plek in ten opzichte van de nummer twee die 85% groei in installaties kende. Een conclusie die voor Easy Systems perspectief en continuïteit biedt voor de toekomst.

Erik van Doorn, directeur van Easy Systems kijkt tevreden naar het onderzoek. ‘’Als je van de 14 partijen de meeste groei realiseert geeft dat alle vertrouwen naar de toekomst toe. Ook in 2012 willen we blijven groeien en gezien de populariteit van factuurverwerkingsoplossingen in het MKB segment is dit te realiseren’’. Steeds meer midden- en kleinbedrijven zien in dat met onze oplossing kosten worden bespaard en de kwaliteit en het gemak van factuurverwerking binnen de organisatie omhoog gaat. Uit het onderzoek van Strategy Partnerts komt een sterke groei naar voren van het aantal kleinere implementaties. Het gemiddelde documentvolume van nieuwe projecten daalde van 50.000 in 2010 naar 33.000 in 2011.

Easy Systems, opgericht in 2006, ontwikkelt software oplossingen voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van financieel en document gedreven processen. De focus ligt daarbij op het budget tot betalingsproces voor het midden- en kleinbedrijf. Inmiddels maken meer dan 80 klanten gebruik van de oplossingen van Easy Systems waaronder; Broekhuis Holding, Koninklijk Theater Carré, Flamco, Primagaz en Rijk Zwaan.

 

Voor meer informatie kijk op www.easysystems.nl of tel. 0318-648 748.

 

Rate this post

Print Friendly