Docufacts

Oplossingen

July 13, 2012 by Ricoh in collaboration, Oplossingen, Output management, Printing| 70 views

Ricoh en Edmond Document Solutions bieden unieke combinatie van output management oplossingen dankzij samenwerking

Ricoh en Edmond Document Solutions bieden unieke combinatie van output management oplossingen dankzij samenwerking

–Ricoh, marktleider op het gebied van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement, en Edmond Document Solutions, vooruitstrevend ontwikkelaar van innovatieve hoogvolume document output management software, zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Bij het nieuwe partnerschap worden het productportfolio, de ervaring én diensten van Ricoh en Edmond op het gebied van multi-channel output management gebundeld.

Door deze krachtenbundeling maken Ricoh en Edmond het nu mogelijk één generiek platform aan te bieden voor het integreren, automatiseren, controleren en bewaken van documentstromen voor centrale- , decentrale- en interactieve verwerking. Het (voor)sorteren van uitgaande poststromen voor PostNL of Sandd is voor organisaties hiermee direct realiseerbaar voor zowel bestaande als nieuwe documentstromen.

Dankzij de modulaire opbouw zijn de oplossingen op maat af te stemmen op de omgeving en naar behoefte uit te breiden met onder andere kleurbeheer, rapportagemogelijkheden en productieplanning.

Eric Roubos, Business Development Manager Ricoh: “De tijd is voorbij dat een output management strategie startte vanuit een documentgeneratieproces met veelal eilandoplossingen. Vandaag de dag gaat het bij organisaties om de relevantie, timing en juistheid van informatie in de communicatie naar hun eindgebruikers. Inzicht, dialoog maar vooral regie in één generieke beheersomgeving is hierbij cruciaal. De combinatie van Ricoh InfoPrint Process Director en Edmond EddocWeaver is uniek en voorziet in deze opzet. De kennis en software van Edmond in de markt van postoptimalisatie en multi-channel output management zijn aanvullingen op ons portfolio die door de markt erg worden gewaardeerd.”

Rudy Stueck, Director Sales & Marketing Edmond: “De samenwerking met Ricoh werkt voor beide partijen versterkend, doordat klanten extra toegevoegde waarde geleverd krijgen binnen een compleet aanbod voor output management en documentautomatisering. Klanten zijn enthousiast over de mogelijkheden die nu volledig geïntegreerd kunnen worden aangeboden. Het biedt Edmond als ‘research & development’ bedrijf een springplank naar een breder publiek en voorziet Ricoh van een breder productportfolio dat versterkend werkt in de afzet van totaaloplossingen. Deze samenwerking leidt tot een zeer effectief gebruik van alle gecombineerde mogelijkheden in een ‘one stop shopping’ concept. Hierdoor is het rendement voor onze klanten veel hoger .”

Deel dit bericht

Email This Email This

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Nov
11
Tue
2014
all-day DocumentLifeCycle 2014
DocumentLifeCycle 2014
Nov 11 all-day
Zet 11 november in uw agenda voor de zevende editie van DocumentLifeCycle. Met praktijkgerichte cases en inhoudelijke presentaties zal DocumentLifeCycle voor de zevende keer innovaties in het brede vakgebied van de document- en informatieprofessional brengen.[...]
Nov
20
Thu
2014
9:00 am Electronische factuurverwrking –...
Electronische factuurverwrking –...
Nov 20 @ 9:00 am – 1:00 pm
Zowel een demonstratie van ISP-Invoice als de ervaringen van een klant komen hier uitgebreid aan bod. Deelname is uiteraard kosteloos. Tijdens dit seminar laten wij u een uitgebreide demonstratie zien en vertellen wij over wat[...]
Nov
27
Thu
2014
9:00 am Marktupdate Printers & Multifunc...
Marktupdate Printers & Multifunc...
Nov 27 @ 9:00 am – 5:00 pm
27 november 2014 Op donderdag 27 november 2014 organiseren PIANOo en Docplus de marktupdate Printers en Multifunctionals. Evenals vorige jaren hebben we weer een aantal deskundige sprekers bereid gevonden hun kennis over dit onderwerp te delen. Voor[...]
Dec
31
Wed
2014
all-day CHIPKNIP STOPT
CHIPKNIP STOPT
Dec 31 – Jan 1 all-day
CHIPKNIP STOPT
Gebruikt uw organisatie de CHIPKNIP voor het betalen van kopie, print en scan? De Chipknip stopt per 1-1-2015 als betaalmiddel. U heeft tot 1-10-2014 om een alternatief te implementeren.

View Calendar