Capelle a/d IJssel, juli 2012 – Veenman komt met een betaalbare, flexibele, schaalbare en naadloos met HP en Xerox-multifunctionals te integreren document managementoplossing: DocuShare. Het beproefde Xerox-pakket stelt werkgroepen van klein tot zeer groot in staat om alle mogelijke digitale content te managen. Het digitaliseren, beveiligd opslaan, in geautomatiseerde workflows opnemen, terugvinden, bewerken en delen van documenten kan met deze oplossing “altijd en overal”.

Hans van Dam, Marketing Manager van Veenman: “Wij hebben besloten om Xerox DocuShare aan onze productportefeuille toe te voegen, omdat deze bewezen succesvolle oplossing perfect aansluit op de wensen en mogelijkheden van onze zeer diverse klantenbasis. De kosten van de basislicentie zijn van dien aard dat dit systeem binnen het bereik ligt van MKB-ondernemingen vanaf ongeveer tien medewerkers. En omdat het systeem modulair is opgebouwd, biedt dit maximale flexibiliteit en schaalbaarheid, zodat het ook voor organisaties met honderden of zelfs duizenden medewerkers nog steeds perfect bruikbaar is. Dit product heeft de potentie om binnen de doelgroep écht veel organisaties te helpen om efficiënter te werken, kosten te besparen en bedrijfskritische documenten veilig te bewaren.”

Gebruikersgemak

De ervaring leert dat het opzetten van bijvoorbeeld een gewenste automatische routering van documenten in enkele minuten te doen is. Bijna iedereen slaagt erin om zonder al te veel moeite workflows in te stellen, gebaseerd op bijvoorbeeld de inhoud van documenten en taken op het gebied van verwerking, accordering en archivering. E-mails, digitale kopieën, afbeeldingen, video’s en digitale files in alle mogelijke formaten, kunnen worden opgeslagen, bewerkt, gedeeld en moeiteloos worden teruggevonden. De tijdsbesparing bij het opzoeken van documenten kan oplopen tot wel 80%.

Effectief en kostenbesparend

De hogere snelheid waarmee de juiste informatie kan worden gedeeld en klanten kunnen worden geholpen, draagt over het algemeen bij aan hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Het gebruik van een document management systeem zorgt in de regel echter ook voor een aanzienlijke besparing in de operationele kosten. Een lager papierverbruik, lagere energiekosten en minder fysieke opslagruimte (archief) dragen bij aan structurele kostenbesparingen. Het standaardiseren van werkprocessen en het elektronisch volgen van documenten, biedt bovendien het voordeel dat hiermee wordt voldaan aan belangrijke (nieuwe) eisen op het gebied van wet- en regelgeving.

Compliance proof

DocuShare is bij uitstek interessant voor iedere organisatie die te maken heeft met (vertrouwelijke) personeelsinformatie, juridische informatie en de noodzaak voor het bijhouden van audit trails, zoals financiële dienstverleners en organisaties in de gezondheidszorg. Voor meer informatie over Xerox DocuShare, of voor een demonstratie, kunnen belangstellenden altijd contact opnemen met Veenman via 010 – 284 6123, of door een e-mail te sturen naar info@veenman.nl .

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Hans van Dam, Marketing Manager
Tel: 010 – 284 62 95
Mobiel: 06 – 21 82 43 02

 

Rate this post

Print Friendly