Het Rijswijkse Axez, gespecialiseerd in  data-opslagoplossingen, kondigt aan door Autonomy, onderdeel van HP, te zijn  aangesteld als Benelux-partner. Axez is daardoor het eerste bedrijf in Nederland  dat in het bezit is van alle hoogst haalbare HP-titels en heeft daarom nu de  status HP Gold Specialist partner. Het partnership met Autonomy betekent voor  Axez een uitbreiding van haar portfolio back-up en recoveryproducten en een  verdere completering van het HP-portfolio dat Axez biedt.

In eerste  instantie zal Axez zich richten op de back-up en recoveryproducten van Autonomy;  LiveVault en Connected. Deze producten, die geschikt zijn voor zowel servers als  portable devices, worden steeds verder geïntegreerd in HP-producten en -oplossingen. De oplossingen zijn bovendien gebaseerd op de hoogste  beveiligingsniveaus die momenteel beschikbaar zijn. Alle data wordt met behulp  van de door overheidsgebruik geadviseerde Advanced Encryption Standard (AES)  versleuteld. Daardoor passen LiveVault en Connected goed in de on- en offsite  Data Availability strategie van Axez.

René van Dop,  directeur Axez: “Naast de waardering van onze samenwerking met HP zijn wij blij  met deze erkenning van onze kennis en diensten door Autonomy. Dit is een bewijs  dat we als team acteren in de markt. Autonomy is een onderdeel van HP met zeer  interessante oplossingen waar we in de toekomst veel van verwachten. Back-up en  recovery zijn cruciale onderdelen binnen de IT, zeker nu data-analyse steeds  belangrijker wordt. Uiteraard zullen er nog meer HP-partners volgen, maar we  zijn er trots op dat we de eerste zijn.”

“Wij waarderen de  inspanningen van Axez zeer en zijn erg blij dat wij Axez als partner kunnen  verwelkomen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren bewezen over diepgaande kennis  van, en ervaring met, HP-datacenteroplossingen te beschikken. Met genoegen  verlenen wij dan ook aan Axez de Autonomypartnerstatus. De samenwerking met HP en haar channel partners, zoals  Axez, resulteert in een veel groter bereik van onze oplossingen in de Benelux.  Daarnaast zijn de specifieke ervaring, dienstverlening en service- en  supportcapaciteiten van een partner als Axez van enorme toegevoegde waarde om  onze verdere expansie in de Benelux te ondersteunen”, aldus Ewout van Opstal,  Regional Sales Manager Autonomy voor de Benelux.

Rate this post

Print Friendly