Docufacts
July 11, 2012 by DDi in Bedrijfsnieuws, Customer cases, Factuurverwerking, Weekly| 282 views
DDi

Stichting Fokus verwerkt inkoopfacturen met DDi Factuur

Stichting Fokus verwerkt inkoopfacturen met DDi Factuur

Hoofddorp, 10  juli 2012 – Stichting Fokus stapt over op automatische verwerking van haar  inkoopfacturen. Hiervoor heeft zij gekozen voor DDi Factuur, de oplossing van  DDi Document Software. De keuze voor DDi was al eerder dit jaar gemaakt. Na een  korte pilotperiode heeft Fokus de software vorige maand officieel in gebruik  genomen.

Met de  ingebruikname van DDi Factuur is Stichting Fokus in staat haar factuurstroom  vanaf heden geheel geautomatiseerd door haar organisatie te laten gaan voor een  snelle, foutloze en volledig geautomatiseerde verwerking. Via een koppeling met  AFAS, het financiële systeem waar Fokus gebruik van maakt, wordt iedere factuur  op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig  betaald en automatisch digitaal gearchiveerd.

Naast de  automatische verwerking van de inkoopfacturen zal Stichting Fokus op korte  termijn ook haar dossiers en de binnenkomende post geautomatiseerd verwerken.  Ook hiervoor heeft ze de keuze gemaakt voor de software van DDi Document  Software.

Over  Stichting Fokus

StichtingFokus verzorgt  als enige landelijke organisatie de assistentieverlening in zogenoemde  ADL-clusters (Fokusprojecten). De stichting maakt het voor mensen met een  lichamelijke handicap mogelijk onafhankelijk en zelfstandig te leven  door  in een volledig aangepaste, gelijkvloerse woning te kunnen wonen en 24 uur per  dag, 7 dagen per week de benodigde assistentie te verlenen bij algemene  dagelijkse levensverrichtingen (ADL).

Inmiddels telt StichtingFokus ruim  1.300 Fokuswoningen in 97 Fokusprojecten over zes regio’s. Vanuit kantoren in  Groningen en Utrecht wordt de assistentieverlening beleidsmatig, administratief  en secretarieel ondersteund.

Deel dit bericht

Email This Email This
DDi

Over DDi

DDi ziet het als hun missie om organisaties te helpen om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren. Let’s make magic happen. Let’s make information work for you.

Klik hier voor meer informatie over DDi

Actueel nieuws


Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Zoeken
Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.