Reprof breidt uit met een geavanceerde grafische productieprinter van Canon. De drukkerij beschikte al over breed assortiment aan Canon printers, van grootformaat tot hoogvolume zwart/wit. Daar is nu de Canon imagePRESS C6010 hoogvolume digitale kleurenproductieprinter aan toegevoegd. Dankzij de aanschaf van het productiesysteem kan Reprof snel en kostenefficiënt digitaal drukwerk leveren van hoge kwaliteit.

Reprof is een full-service professioneel printbedrijf en realiseert in eigen huis druk en print-producties in alle formaten en oplage. Reprof levert sinds 2003 services aan inhuisrepro’s, drukkerijen en reclamebureaus. De kracht van de drukkerij ligt in het brede aanbod van producten en diensten en de flexibiliteit in het productieproces. Naast regulier print en drukwerk – zoals brochures en handelsdrukwerk – wordt in eigen huis een reeks aan grafische producten geproduceerd, van flyers tot grootformaatproducties.

Investeren tijdens recessie

Directeur Ferry van Boxtel van Reprof: “Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Canon. De flexibele houding van het Canon Business Centre in Eindhoven spreekt ons erg aan. Zij denken met ons mee en kunnen zich verplaatsen in wat op de werkvloer gebeurt, dat is voor ons essentieel. Zo hebben ze ons ook uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van de Canon imagePRESS C6010. Met deze printer investeren wij in kwaliteit. Juist in een krimpende markt, waar ook de grafische branche momenteel onder valt, is het belangrijk om je te onderscheiden. Klanten verwachten meer service en hebben zo mogelijk een nog kortere deadline. Met deze nieuwe printer van Canon kunnen wij perfect aan deze wensen voldoen. De imagePRESS C6010 is dan ook een uitstekende aanvulling op ons toch al grote machinepark.”

Uitstekende printkwaliteit

De Canon imagePRESS C6010 is gebaseerd op een aantal revolutionaire technologieën. Zo waarborgen V-Toner, T-Developer en E-Drum – samen met de Advanced Image Transfer Belt en het olievrije Twin Fusing-systeem – een uitstekende printkwaliteit die niet onderdoet voor offset. De printer biedt – in combinatie met het geavanceerde beeld- en kleurenmanagement – een uitstekende printkwaliteit met een resolutie van 1200 dpi bij 256 gradaties en een snelheid van 60 kleurafdrukken per minuut op maximaal 325 grams papier. Doordat in het fixeerproces geen olie wordt gebruikt, kunnen de afdrukken eenvoudig worden gelamineerd of voorzien van spotvernis.

Drukkerij Reprof uit Veldhoven breidt uit met Canon imagePRESS C6010
3.33 (66.67%) 3 votes

Print Friendly