Xerox is door Gartner in het  leiderskwadrant van het Magic Quadrant for Comprehensive Finance and Accounting  Business Process Outsourcing, Global 20121geplaatst.

In  het rapport staat: “De huidige leiders  presteren goed, met zowel een duidelijke visie op marktontwikkelingen als de  actieve ontwikkeling van competenties om hun marktleiderspositie te behouden.  Het grote aantal F&A BPO spelers in dit kwadrant delen over het algemeen een  superieure marktkennis, hebben een wereldwijd  klantenbestand, een uitgebreid netwerk aan distributiecentra met meertalige  diensten, een goede balans tussen transactie- en high-end F&A, en een  innovatief en marktgericht aanbod.”

De  commitment van Xerox om te groeien binnen finance & accounting blijkt uit haar wereldwijde groei. Xerox is in deze sector  actief op 90 locaties in 47 landen wereldwijd. Vorig jaar stond de teller nog op 47 locaties in 20  landen.

“We investeren  continu in mogelijkheden en groei terwijl we ons tegelijkertijd blijven focussen  op productiviteit. Zo geven we onze klanten meer mogelijkheden om beter in te  spelen op de behoeften van hun organisatie en kun klanten”, aldus Rich Dobbs, senior managing director  Finance & Accounting, Financial  Services Group van Xerox. “Naast de  integratie van Xerox  document management technologieën in ons aanbod, hebben we onze end-to-end  F&A-toepassingen versterkt met behulp van nieuwe diensten voor technologie  en business analytics

Als  aanvulling op haar financiële dienstverlening nam Xerox onlangs Symcor Services  U.S. over, om financiële instellingen extra te  ondersteunen bij het aanpassen aan de grote verandering van papieren naar  digitale betaalmogelijkheden. Xerox creëert daarmee een aanbod van financiële  dienstverlening dat als één van de breedste en meest complete in de markt kan  worden beschouwd.

Het Magic  Quadrant is een door Gartner ontwikkelde onderzoekstool om bedrijven te  evalueren op hun totaalvisie en de expertise op het gebied van implementatie en  uitvoering.

Rate this post

Print Friendly