~ bizhub C224, C284 en C364 zijn groen en veilig ~

Konica Minolta introduceert drie nieuwe MFP’s, de bizhub C224, C284 en  C364. Alle systemen hebben goede print-, scan-, kopieer- en faxcapaciteiten. De  systemen zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk touchscreen dat  vergelijkbaar is met de kwaliteit van smartphones en tablet PC’s. Swipen is  hierop mogelijk en applicaties zijn vanuit het touchscreen te benaderen.  Daarnaast verlagen de MFP’s operationele kosten en de impact op het milieu,  doordat ze zijn voorzien van diverse ‘groene technologieën’ die resulteren in  een lager stroomverbruik.

Voorbeelden van groene initiatieven zijn: het scannen zonder opwarmtijd  en het gebruik van Simitri HD-polymeer toners die op een lagere temperatuur  worden gefixeerd. Nieuwe functies als ‘dynamic eco-timer’ – die werkcondities  analyseert en automatisch de slaap-modus en actieve tijden aanpast – dragen bij  aan de ecologische en economische performances van de systemen. Daarnaast richt  Konica Minolta zich op veiligheid. Zo zijn de MFP’s ISO 15408 EAL Level  3-gecertificeerd. De elektronische documentstromen zijn goed beveiligd en  vertrouwelijke informatie is alleen toegankelijk voor geselecteerde gebruikers.  Naast opties voor authenticatiemanagement beschikken de multifunctionals met  bizhub SECURE over verschillende beveiligingsfuncties waarmee alle data op de  harde schijf (HDD) wordt afgeschermd en beveiligd.

De  bizhub C224, C284 en C364 zijn de opvolgers van de C220, C280 en C360, de best  verkochte bizhubs in Europa die zijn onderscheiden met de ‘BLI pick of the Year  2009’-award. De drie nieuwe systemen zijn geschikt voor zowel het MKB als  grotere organisaties en hebben een identiek touchscreen en printerdriver. Het is  een eenvoudig concept waarmee ook andere MFP’s zoals de bizhub C654 en C754 zijn  uitgerust. Door de mogelijkheid tot het individualiseren van het MFP-paneel en  de printerdriver-menu’s (MyTab) zijn de systemen zeer flexibel  inzetbaar.

“Konica Minolta hecht veel waarde aan het milieu en de beveiliging van  data”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business  Solutions Nederland BV. “Bij de ontwikkeling van onze nieuwe systemen hebben we  dit ook meegenomen. Data is voor bedrijven belangrijk en dient goed beveiligd te  zijn, bijvoorbeeld door middel van encryptie van het scanproces.”

Kijk voor meer informatie over de groene initiatieven van Konica Minolta  op: http://www.groenerbestaatniet.nl

Kijk voor meer informatie over Konica Minolta en veiligheid op: http://www.veiligerbestaatniet.nl/

 

Rate this post

Print Friendly