Sybrand Jongejans (41) wordt per 1 juli 2012 aangesteld als Algemeen Directeur  van VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content  Management (ECM) systeem Hyarchis.Net.  Vanuit deze functie zal hij de dagelijkse leiding van de organisatie op zich  nemen. Jongejans was al werkzaam bij VDD IQware als Directeur Operations en  wordt in de rol van Algemeen Directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse  leiding van de organisatie. André van der Doelen, directievoorzitter, oprichter  en eigenaar van VDD IQware, zal zich naast Jongejans blijven richten op de  strategie van VDD IQware.

Door het strategisch  en operationeel management los te trekken en onder te brengen bij twee personen,  krijgen ze beide meer aandacht”, verklaart Jongejans. “De focus lag het  afgelopen jaar op de nationale en internationale groei van VDD IQware. We hebben  mooie resultaten bereikt, zoals de uitbreiding naar Duitsland en een flinke  groei binnen de financiële dienstverlening, zorg en accountancy. Deze  structurele groei willen wij vasthouden, zowel in ons directe als indirecte  kanaal.”

Sybrand Jongejans is  expert op het gebied van bedrijfsprocesautomatisering en workflowmanagement.  Voor zijn start bij VDD IQware was hij directeur bij BPM-leverancier COSA. Daar  wist hij het marktaandeel van de organisatie aanzienlijk te laten toenemen door  een duidelijke strategie met een focus op procesmatig denken.

De functie van  Directeur Operations binnen VDD IQware wordt vervuld door Michiel Meijers (37).

Rate this post

Print Friendly