De Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) heeft tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering Wim Ledder als nieuwe voorzitter gekozen. Ledder volgt hiermee Bob Verburg op die van 2008 tot 2012 aan het roer van de vereniging heeft gestaan.

Ledder (61) is uit een aantal kandidaten gekozen vanwege zijn bestuurlijke ervaring, zijn relaties in de facilitaire sector en zijn ondernemerschap. Ledder is partner in Skenn | Change & Communicatie te Rotterdam, heeft jarenlange ervaring als Facility Manager bij de overheid en in de financiële sector, beide in een (inter)nationale setting. Ledder is sinds november 2009 voorzitter van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN).

Over de VGP
De Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) is een initiatief van grote verzenders van geadresseerde post op de Nederlandse postmarkt. Sinds 15 augustus 2006 heeft een aantal organisaties hun krachten gebundeld. Inmiddels zijn de leden van de VGP, met gezamenlijk 1,3 miljard poststukken per jaar, verantwoordelijk voor meer dan 25% van de totale geadresseerde postmarkt in Nederland. Het doel van de VGP: belangenbehartiging en het delen van kennis tussen de leden op het gebied van documentenverwerking en postvervoer.

Rate this post

Print Friendly