Amco, specialistische uitgeverij in  rouwdrukwerk, gaat specifiek voor de uitvaartbranche een samenwerking aan met Xerox. Naast voorbedrukt rouwdrukwerk, blanco  luxe papiersoorten en een uitgebreide digitale beeldbank, biedt Amco nu ook hoogwaardige printers, waarmee uitvaartondernemers alle dagen van de week zelf en tegen lagen kosten het  printwerk kunnen verzorgen.

Roy Knol, directeur van Amco: “De  vraag van de markt wordt steeds individueler, waardoor we zien dat bij  uitvaartondernemers sterk de behoefte ontstaat om maatwerkproducten en -diensten  te kunnen leveren. Gezien de noodzaak van de branche om dit 24/7 te kunnen doen,  vindt het printwerk bij voorkeur in eigen beheer plaats. Met onze oplossing  rekenen we af met inefficiënte voorraden. Ondernemers kunnen het rouwdrukwerk  met ons luxe blanco papier en de printers van Xerox geheel zelfstandig, op basis  van de individuele klantvraag, volledig opmaken en afdrukken. Zo blijven er geen  halffabricaten op de plank liggen. Onze digitale beeldbank maakt het bovendien  mogelijk om alle persoonlijke wensen van de klant mogelijk te maken. Dit alles  zonder in te leveren op de kwaliteit.”

“Gebruiksmak  en lage kosten, dat is waar het in bijna iedere branche om draait”, aldus Hans  de Jong, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “We helpen  bedrijven als Amco graag om ook in een nichemarkt hun klanten persoonlijk te  bedienen en groei in hun dienstverlening te realiseren. Onze Phaser  7800 kleurenprinters bieden bijvoorbeeld alle gebruiksgemak en  kleurkwaliteit om het in eigen regie verzorgen van rouwdrukwerk eenvoudig en  kostenefficiënt te maken, zelfs voor papiersoorten tot 350  grams.”

Rate this post

Print Friendly