Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, verkoopt vanaf  heden ook papier. Momenteel omvat het productaanbod een breed scala aan hard- en  software producten, waaronder MFP’s. De uitbreiding van het productassortiment  past in het totaalconcept van Konica Minolta’s dienstverlening aan haar klanten.  Het papierassortiment bestaat uit A-, B- en C-kwaliteit en daarnaast wordt er  specifieke papierkwaliteit geboden die is bedoeld voor kleurenprints (AA) en  gerecycled papier (Revive). Het gewicht van het papier van A3- en A4-formaat  varieert tussen 80 g/m2 en 90 g/m2.

Het  ruime papierassortiment bestaat uit de pakketten ‘Standard’, ‘Profi’,  ‘Original’, ‘Color+’ en ‘Revive business’. De verwerking van papier met het  Standard- en Profi-pakket – van respectievelijk C- en B-kwaliteit – wordt  uitgevoerd met kopieermachines, inkjet- en laserprinters voor het verwerken van  hoge volumes. Dit papier is geschikt voor alle correspondentie, zoals kaarten,  folders en boekjes. Het Original-pakket van A-kwaliteit is geschikt voor  representatieve correspondentie, zoals bijvoorbeeld huisstijlen, zodat afdrukken  met een kleureninkjetprinter goed tot zijn recht komen volgens het  ColorLokTM Procedé. De verwerking kan met inkjet- en laserprinters.

Tevens bevat het papierassortiment de Color+ die speciaal is ontwikkeld  voor de verwerking op laag- en hoogvolume kleurenlaserprinters en  kopieermachines. Het Revive business-pakket bevat premium eco-papier met 100  procent gerecycled papier voor alle communicatie-uitingen.

“Met  de uitbreiding van ons productportfolio richten wij ons op het verbeteren van de  dienstverlening”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta  Business Solutions Nederland BV. “Door een totaaloplossing te bieden worden onze  klanten geheel ontzorgd. Zij hoeven nu niet meer te schakelen met verschillende  partijen. Papier is een waardevolle toevoeging aan ons assortiment.”

Rate this post

Print Friendly