Docufacts

Nieuws

Rijksmuseum van Oudheden gunt het printerbeheer aan Xtandit

Rijksmuseum van Oudheden gunt het printerbeheer aan Xtandit

Het Rijksmuseum van  Oudhedenin Leiden kiest voor Managed Print Services van Xtandit (XMS). Hiermee  ontzorgt Xtandit, leverancier van totaaloplossingen voor documentmanagement, het  museum op het gebied van printen door de nieuw aangeschafte Xerox ColorQubes van  A tot Z te beheren. De machines geven automatisch data door aan de centrale  helpdesk in Woerden. Zo wordt proactief, zonder handmatige handelingen opdracht  gegeven voor onderhoud, het verhelpen van storingen en het leveren van  supplies.

Naast XMS, dat is gebaseerd op  de Xerox Partner Print Services  (XPPS), heeft  Xtandit bij het Rijksmuseum van Oudheden ook zes nieuwe multifunctionele  kleurenprinters (mfp’s) geïnstalleerd. Duurzaamheid en een scherpe prijstelling  voor kleur waren voor het museum de belangrijkste criteria. De Xerox ColorQube,  maakt gebruik van de vaste  inkt-technologie – een cartridgeloze, wasco-achtige stick – waarmee afdrukken van hoge  kwaliteit worden gemaakt. Door het hybride  kleuren-prijsmodel, waarmee alleen betaald wordt voor de hoeveelheid kleur op een pagina,  zijn de kosten voor printen van een bedrijfslogo of briefhoofd in kleur  aanzienlijk minder.

Wouter de Groot, hoofd  financiën en bedrijfsvoering van het Rijksmuseum van Oudheden: “Na een  selectieronde met drie partijen kwam Xtandit als beste naar voren. Primair kies  je natuurlijk voor een machine, maar het gaat ook om de organisatie achter het  product. Hun beheeroplossing gaat een stuk verder dan alleen een  onderhoudscontract. Wij wilden het beheer van het printerpark niet meer zelf  doen. De machines moeten gewoon altijd werken en Xtandit kan ons dit met XMS  bieden. Met deze overeenkomst kunnen onze medewerkers zich richten op hun  kernactiviteiten en behoren ergernissen rondom printen tot het  verleden.”

Deel dit bericht

Email This Email This

About Xtandit

Xtandit is leverancier van documentoplossingen voor kantoor, productie en grafische industrie.

View all posts by Xtandit →

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Oct
7
Tue
2014
all-day Vakbeurs ECM – DMS Expo
Vakbeurs ECM – DMS Expo
Oct 7 – Oct 10 all-day
Vakbeurs ECM - DMS Expo @ Messe Stuttgart
DMS Expo is de grootste vakbeurs over input management, output management, document management, digitale postkamer, enterprise content management en data storage management in Europa en wordt gehouden in Duitsland. Brochure
Oct
30
Thu
2014
all-day CCM Congres 2014
CCM Congres 2014
Oct 30 all-day
Het Congres Customer Communications Management (CCM) gaat over de creatie, de levering, de opslag en het beheer van uitgaande klantcommunicatie.  Het CCM-congres volgt het congres Document Creation en Output Management (DCOM) op. Waar bij het[...]
Dec
31
Wed
2014
all-day CHIPKNIP STOPT
CHIPKNIP STOPT
Dec 31 – Jan 1 all-day
CHIPKNIP STOPT
Gebruikt uw organisatie de CHIPKNIP voor het betalen van kopie, print en scan? De Chipknip stopt per 1-1-2015 als betaalmiddel. U heeft tot 1-10-2014 om een alternatief te implementeren.

View Calendar