Nieuwe mobile  printing-software app naast Apple iOS ook beschikbaar voor Android OS  ~

Konica Minolta introduceert haar mobile printing-software PageScope  Mobile nu ook voor alle digitale devices die beschikken over Android OS. De app  is gratis te downloaden in de Google Play-store. Voor mobiele devices van Apple  was de app al langere tijd beschikbaar. Met de nieuwe versie kunnen  multifunctionals van Konica Minolta verbinding maken met smartphones en  tablet-PC’s met Android- en iOS-besturingssystemen.

De  PageScope Mobile app biedt belangrijke functionaliteiten: printen vanaf mobiele  devices en het ontvangen van gescande documenten die afkomstig zijn van  multifunctionals van Konica Minolta. Elke smartphone of tablet die met het  netwerk is verbonden via Wi-Fi kan hiervoor worden gebruikt, zolang het device  draait op iOS van Apple of Android van Google.

PageScope Mobile kan worden ingezet voor het creëren van een beveiligde  printomgeving, gebruikmakend van het authenticatiesysteem van een  multifunctional. Dit systeem biedt functies als gebruikersauthenticatie en  accountbeheer. Met PageScope Mobile kan printen op de werkplek worden  gereduceerd en veiligheid worden verbeterd. Verder kan de app verbinding maken  met diensten zoals Evernote of Google Drive. Hierdoor kan data die staat  opgeslagen in de cloud worden gedownload naar mobiele devices en worden geprint  op een multifunctional in de buurt.

“Android heeft iOS recentelijk ingehaald wat betreft het aantal mobiele  devices in de markt”, zegt Ruud van  Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV.  “Door deze trend te volgen en de nieuwe PageScope Mobile app voor  Android-devices uit te brengen, willen wij zoveel mogelijk gebruikers een  aangename mobiele print en scan ervaring bieden.”

Rate this post

Print Friendly