Breukelen, 31 mei 2012 – Xerox (NYSE:  XRX) implementeert een managed  print services (MPS) strategie bij Boeing (NYSE: BA), de marktleider op het  gebied van lucht- en ruimtevaart, met als doel de documenten sneller en  efficiënter te beheren. Het zesjarige Enterprise  Print Services (EPS) contract behelst een consolidatie van de printers, kopieermachines  en faxen, en de ontwikkeling van een strategie voor de beste afdrukopties op  basis van prijs, energie-efficiency en inktgebruik. Met MPS helpt Xerox Boeing  in het behalen van haar duurzaamheidsdoelen  op het gebied van papiergebruik, stroomverbruik en vermindering van  afval.

“Met dit partnership zijn we in staat de allerbeste print services aan  onze medewerkers en klanten te bieden”, aldus Ted Colbert, vicepresident van  Boeing IT Infrastructure. “Daarnaast zullen de nieuwste technologieën en  verbeterde diensten van Xerox ons helpen om de IT-kosten te verlagen en behouden  we ons commitment voor een milieuvriendelijke werkplek.”

Boeing zet change management programma’s in die werknemers helpen  optimaal gebruik te maken van efficiëntere technologieën en werkprocessen. In de  toekomst gaat Boeing ook starten met de mobiele  printoplossing van Xerox. Daarmee kunnen mobiele werknemers altijd, overal  en op een veilige manier printen vanaf hun smartphone of tablet, zonder het  downloaden van software, een printer te installeren of hun laptops op te  starten.

“Boeing was op zoek naar een strategische partner om hun business te  innoveren én geld te besparen. We boden ze een MPS-plan dat voldoet aan hun  specifieke behoeften, zoals geavanceerde beveiliging, milieuvriendelijke  werkstrategieën en eenvoudig beheer van zowel gedrukte als digitale informatie”, aldus Kevin  Warren, directeur U.S. Client Operations, Xerox.

Als wereldwijde marktleider in MPS werkt Xerox samen met bedrijven van  diverse grootte om het werk te vereenvoudigen. Werknemers zijn zo minder tijd  kwijt met het beheer van documenten en kunnen zich meer richten op hun core  business. Xerox integreert MPS in de IT-infrastructuur om de informatie slim te  organiseren − van zowel papieren als digitale bronnen. Het bedrijf werd  uitgeroepen tot de wereldwijde markleider1 en door Gartner, Inc, in het Leaders  Quadrant in het 2011 Magic Quadrant voor Managed Print Services  Worldwide2. Bovendien werd Xerox  erkend als leider in Managed Print Services en Basic Print Services in het  2012-2015 Forecast and Analysis report3  en 2011  MPS MarketScape rapport4 van IDC.  Daarnaast behaalde Xerox de toppositie in Quocirca’s  2012 MPS rapport.

Rate this post

Print Friendly