Ondersteuning LibreOffice, alternatief voor Microsoft Office

London, Arnhem, , 29 Mei 2012 /EZPress/–    Het Nederlandse open source service bedrijf Nou&Off en het internationale open source bedrijf Lanedo starten een samenwerking om meer mogelijkheden te bieden aan klanten die gebruik maken van LibreOffice, het alternatief voor Microsoft Office en OpenOffice.

Nou&Off is een vooraanstaande OpenOffice en LibreOffice dienstverlener in Nederland. Sinds 2004 biedt het bedrijf migratie-advies en -management, trainingen, alsmede extensie-ontwikkeling.
Lanedo levert leidende expertise van ontwikkelaars in open source gemeenschappen.
Met de samenwerking zullen klanten in Nederland veel makkelijker toegang hebben tot het oplossen van fouten en implementeren van functies in LibreOffice.

Martyn Russell, directeur van Lanedo, zegt: `Lanedo is al enige tijd een zichtbare bijdrager aan LibreOffice. Toen we Nouws van Nou&Off ontmoeten op LibreOffice conferenties en hoorden van hun werk in Nederland, ontstond het idee voor samenwerking. Lanedo ingenieurs kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het hart van het product, en Nou&Off levert juist eindgebruikers-trainingen.
Cor Nouws, directeur van Nou&Off zegt: `Relaties in Nederland vragen steeds vaker om ondersteuning tot diep in de productontwikkeling. Lanedo vult deze behoefte perfect in, en is van grote aanvullende waarde voor de Nederlandse markt.`

 

Rate this post

Print Friendly