Drukkerij Het Kleine Klif op Urk heeft  geïnvesteerd in een Xerox 770 digitale kleurenpers. BührmannUbbens, hoofdleverancier van  papier voor de drukkerij, installeerde deze nieuwe machine. Het Kleine Klif  breidt hiermee haar capaciteit en aanbod in kleur verder  uit.

De Xerox  770 digitale kleurenpers onderscheidt zich onder meer door de Automated  Colour Quality Suite (ACQS) met inline fotospectraalmeter. De set van tools voor  kleurbeheer brengt de tijd die nodig is voor het kalibreren van de machine terug  tot enkele minuten en zorgt voor een stabiele kleurkwaliteit. De pers print een  uitgebreide range aan papier schoon-en-weer af, inclusief 300 grams gecoat, met  een snelheid van 71 pagina’s per minuut.

Rijke  Kapitein, directeur van Het Kleine Klif: “Met de Xerox 770 spelen we in op de toegenomen vraag naar variabele dataprinting  en digitale kleurendruk. De keuze voor de machine was vanwege de enorme  veelzijdigheid en niet aflatende afdrukkwaliteit snel gemaakt. Dat laatste is in  ons afzetgebied, waar we bouwen op langdurige relaties en transparante  dienstverlening, erg belangrijk. De Xerox 770 is nog niet zo lang op de markt en  biedt meer mogelijkheden dan andere printers in dit productiesegment; een  toekomstvaste keuze dus. BührmannUbbens bood ons, naast de Xerox-technologie en vakkennis, ook de  bijbehorende uitstekende service die we van hen gewend zijn. Wat goed is, moet  je immers goed houden.”

Rate this post

Print Friendly