DDi Development heeft een technische koppeling gerealiseerd tussen haar product DDi Factuur en Cash. Daarmee kunnen gebruikers van deze financiële applicatie voortaan hun inkomende facturen geautomatiseerd verwerken. De koppeling met Cash is de 30e koppeling tussen een financieel pakket en DDi Factuur.

DDi Factuur, de oplossing van DDi Document Software voor de automatische verwerking van inkoopfacturen, heeft in de afgelopen 10 jaar een grote lijst gebruikers opgebouwd in de zorg, overheid, het onderwijs en bankwezen. In die periode zijn ook tal van technische koppelingen gerealiseerd met de meest gangbare financiële systemen. Cash ontbrak tot voor kort aan die lijst.

Dankzij de eigen Development afdeling heeft DDi Document Software de mogelijkheid om technische koppelingen naar wens van de gebruiker te ontwikkelen en in te richten. Ook koppelingen met financiële pakketten die door bedrijven zelf zijn ontwikkeld zijn daardoor zeer goed mogelijk.

De nieuw gerealiseerde koppeling tussen Cash en DDi Factuur is inmiddels succesvol in gebruik genomen door de eerste klant. Komende maand staan volgende opleveringen gepland

 

Rate this post

Print Friendly