Docufacts

Nieuws

DDi Document Software

DDi wederom marktleider factuurautomatisering binnen Zorgsector

DDi wederom marktleider factuurautomatisering binnen Zorgsector

Ook binnen Financiële Dienstverlening DDi Factuur meest  gebruikt

Hoofddorp, 21  mei 2012 – DDi Document Software is marktleider  factuurautomatisering binnen de Zorgsector en behoort tot de vier grootste  spelers binnen de gehele markt. Ook binnen de Financiële Dienstverlening  wordt met betrekking tot factuurautomatisering het meest gebruik gemaakt van de  software van DDi. Dat blijkt uit het jaarlijks  onderzoek van Strategy Partners naar de marktontwikkelingen en- posities van  Invoice Processing en Purchase-to-Pay softwareleveranciers, waarvan de cijfers  begin mei bekend werden gemaakt.

Uit  het onderzoek van vorig jaar bleek DDi ook al tot de vier grootste  softwareleverancier in Nederland te horen met betrekking tot automatische  factuurverwerkingssoftware, en ook toen had DDi en het grootste marktaandeel in  de zorgsector.

Marktontwikkelingen  2011                                 

Het  onderzoek van 2011 laat verder zien dat het gebruik van Purchase-to-Pay en  eInvoicing oplossingen over 2011 met 33% is toegenomen ten opzichte van 2010.  Vorig jaar betrof de jaarlijkse stijging nog 26%. Opvallende verandering is de  sterke toename van het aantal kleinere implementaties; zowel organisaties met  10.000 tot 25.000 documenten als organisaties met minder dan 10.000 documenten  per jaar kiezen steeds vaker voor het automatiseren van hun financieel  administratieve processen.

Over het  Marktonderzoek 2011

De  statistische informatie en marktanalyse is afkomstig uit een jaarlijks  terugkerend onderzoek van Strategy Partners. In dit onderzoek brengt Strategy  Partners de marktontwikkelingen en –posities in kaart van de  veertien grootste softwareleveranciers  van Invoice Processing en Purchase-to-Pay oplossingen op  de Nederlandse markt.  Naast een analyse van nieuwe  projecten en marktontwikkelingen in 2011 zijn in dit onderzoek ook de totale  marktposities tot en met 2011 weergegeven in de diverse marktsegmenten, ERP  en financiële systemen en documentvolumes per implementatie per jaar.

m4s0n501

Deel dit bericht

Email This Email This
DDi Document Software

About DDi Document Software

DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.

View all posts by DDi Document Software →

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Dec
31
Wed
2014
all-day CHIPKNIP STOPT
CHIPKNIP STOPT
Dec 31 – Jan 1 all-day
CHIPKNIP STOPT
Gebruikt uw organisatie de CHIPKNIP voor het betalen van kopie, print en scan? De Chipknip stopt per 1-1-2015 als betaalmiddel. U heeft tot 1-10-2014 om een alternatief te implementeren.

View Calendar