Eindhoven,  15 mei 2012 –  Maarten Kruis (36) is aangesteld als Inside Sales bij VDD IQware, ontwikkelaar  en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net.  In deze functie is hij het eerste aanspreekpunt voor relaties. Hij is  voornamelijk verantwoordelijk voor het uitgeven van licenties, het behandelen  van informatieaanvragen, orderverwerking, relatiebeheer en ondersteuning van  diverse marketingactiviteiten.

Voor  zijn functie bij VDD IQware heeft Maarten ruim acht jaar ervaring opgedaan bij  PinkRoccade Local Government. Hij begon als Medewerker Centrale Software  Distributie en eerstelijns helpdesk en groeide door tot Sales Desk  Representative. Hier heeft Maarten zijn dienstverlenende kwaliteiten tot een  hoog niveau gebracht en ruime ervaring opgedaan binnen de  ICT.

“Ik  focus mij in de functie van Inside Sales op de ondersteuning van het salesteam,  waarbij ik klantgerichtheid en servicegerichtheid van groot belang vind binnen  de commerciële werkzaamheden”, stelt Maarten Kruis. “Daarnaast is het een  uitdaging om het salesproces verder te optimaliseren om klanten en prospects nog  beter te bedienen. Dit is waar het uiteindelijk om draait; de klant de aandacht  geven die hij verdient.”

Rate this post

Print Friendly