Hoofddorp,  15 mei 2012 – Op woensdag  20 en 27 juni 2012 organiseert DDi Document  Software een nieuwe serie workshops. Na drie succesvolle workshops over  “Digitale Postkamer”, welke DDi Document Software in april organiseerde, is  ditmaal gekozen voor het thema “Administratieve Organisatie: van papier naar  digitaal”.

Tijdens  de workshops laat de softwareleverancier uit Hoofddorp geïnteresseerde bedrijven  enkele mogelijkheden zien om snel een optimalisatieslag te maken binnen hun  organisatie. Zo wordt er aandacht besteed aan de automatische verwerking van  inkoopfacturen, de optimalisatie van het inkoopproces en de automatisering van  document uitstroom. De productdemonstraties zullen de bezoekers een helder beeld  geven van de diverse mogelijkheden die organisaties hebben om hun  bedrijfsprocessen optimaal in te richten.

Deze  workshops zijn bedoeld voor financieel verantwoordelijken, controllers en HEAD’s  binnen organisaties die hun inkomende factuurstroom verder willen optimaliseren.  Een groot aantal bedrijven en instellingen besteedt nog veel tijd aan de fysieke  afhandeling en interne bezorging van hun inkoopfacturen. De workshop  “Administratieve Organisatie: van papier naar digitaal” toont hoe  kostbare en arbeidsintensieve processen binnen organisaties geautomatiseerd  kunnen worden en zo eenheid, eenduidigheid en structuur kunnen aanbrengen.

Deelname  aan de workshops van 20 en 27 juni 2012 is geheel kosteloos. De workshops vinden  plaats op het hoofdkantoor van DDi in Hoofddorp. Aanmelden kan telefonisch  (088-5672030) of per mail (marketing@ddi.nl).

*  Door het beperkt aantal beschikbare plaatsen worden maximaal 3 medewerkers per  bedrijf toegelaten.

Rate this post

Print Friendly