Docufacts

Nieuwe technologie opent nieuwe mogelijkheden

Nieuwe technologie opent nieuwe mogelijkheden

Productieve posterprinter voor (POP-) posters

‘s-Hertogenbosch – 10 mei 2012 – Tijdens Drupa 2012 is de Océ ColorWave 650 Poster Printer geïntroduceerd. Een systeem dat zich met name richt op de retail en detailhandel en dat met een snelheid van 155 A1-vellen per uur . De prints zijn onmiddellijk droog, waterbestendig, op maat gesneden en klaar om te worden gebruikt.

De Océ ColorWave 650 Poster Printer is de enige posterprinter met 6 rollen ter wereld. Dit betekent dat in één werkdag 1240 A1 posters kunnen worden geprint op gecombineerde media. Dankzij de groene Océ CrystalPoint imagingtechnologie zijn posters van een consistent hoge kwaliteit op prijsvriendelijk, normaal en gerecycled papier en speciale media. Media met chemische coating is niet vereist.

Duurzaamheid verzekerd

Geen ozon, geen geuren, geen uitstoot en geen papier met chemische coating vereist, daarmee wordt ook het duurzame aspect in gebruik verzekerd. De Océ ColorWave 650 Poster Printer biedt u niet alleen gestoken lijnen, fijne details en gladde, effen vulpatronen, maar het systeem verbetert tevens de kwaliteit van standaard papier met een zijdeachtige glans en waterbestendige duurzaamheid.

Deel dit bericht

Email This Email This

Over Océ

Océ – onderdeel van de Canon Group – is wereldwijd een van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige en innovatieve printsystemen, documentmanagement en bijbehorende software. Océ is actief in 100 landen, waarvan in een dertigtal met eigen verkoopmaatschappijen.

Klik hier voor meer informatie over Océ

Actueel nieuws


Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Zoeken
Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.