Programma biedt technologie en middelen om digitale kleurenbusiness te  laten groeien

Düsseldorf, 9 mei 2012 – Voor  printbedrijven is het van groot belang om zekere en herhaalbare kleurenafdrukken  te kunnen leveren. Het Xerox Confident Colour programma rekent af met het  kleurverschil dat vaak optreedt bij grote printopdrachten en zorgt voor  consistente kleuren. Dit programma bestaat niet alleen uit technologie, maar ook  uit advies, business development, partnerdienstverlening en oplossingen op maat.  Printbedrijven kunnen met Confident Colour een eindproduct leveren dat aan de  eisen van hun klanten voldoet, en ook herhaalbaar is.

Automatisering is essentieel  voor kleursucces

Op technologisch gebied zijn  de digitale persen van Xerox de enige in hun soort die de drie belangrijkste  stappen in het kleurbeheer automatiseren: kalibratie, profilering en het raken  van spot colors. De Automated Colour Quality Suite van Xerox (ACQS) beheert de  kalibratie en profilering. Deze service onderhoudt de kleurprecisie voor alle  toepassingen, inclusief marketingmateriaal, brochures en direct  mail. Automatisering bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook  kleurconsistentie bij elke printopdracht, zelfs als deze verdeeld is over  meerdere machines.

Het Xerox Confident Colour  programma bestaat onder andere uit:

  • Ondersteuning voor bedrijfsontwikkeling met ProfitAccelerator-tools helpen klanten   nieuwe diensten aan te bieden, zoals cross-media marketing en fotoproducties.
  • De Xerox Production Colour   Consultants helpen met de installatie van de digitale pers en de integratie   van de bestaande pre-press- en de workflowsystemen. Met de Colour Management   workshops en de Fogra ISO-normering kunnen klanten meer profiteren van hun   eigen systemen.
  • De Business Innovation   Partner Solutions, zoals CGS-ORIS en CMI, garanderen kleurconsistentie wanneer   digitale en offset opdrachten worden gecombineerd.
  • Voor uniek kleurbeheer   kunnen oplossingen op maat ontwikkeld worden.

Kijk voor meer informatie over  Confident Colour op: www.xerox.com/confidentcolour.

Rate this post

Print Friendly