PrintView Assess geeft een real-time overzicht van de gehele  printinfrastructuur

Woerden, 8 mei 2012 – Xtandit, leverancier van  totaaloplossingen voor documentmanagement, en Xerox-dochter NewField  IT, specialist op het gebied van print- en datamanagement, brengen  PrintView Assess op de Nederlandse markt. Deze BI-toolset van NewField IT wordt  onderdeel van het Managed Print Services (MPS) aanbod  van Xtandit. Via een dashboard krijgen gebruikers real-time inzicht in hun  printuitgaven en zijn ze in staat deze proactief te beheren en hier scherp op te  sturen.

Het PrintView-platform levert  uitgebreide functionaliteit die nog niet eerder beschikbaar was in combinatie  met MPS (Managed Print Services). Aan de hand  van de ‘what if’-modellering haalt PrintView Assess data uit NewField’s Asset  DB-toolset voor gedetailleerde data-analyse van de real-time situatie. Door deze  te combineren met databronnen zoals servicemanagementsystemen,  facturatiegegevens, HR-data en printmanagementsoftware (Equitrac of SafeCom),  ontstaat een complete portal voor printgerelateerde activiteiten in een  kantooromgeving.

James Duckenfield,  medeoprichter en algemeen directeur van NewField IT: “Omdat wij zelf geen MPS  aanbieden is een partner noodzakelijk om onze nieuwe tool te positioneren.  Vanwege de positie van Xtandit op het gebied van MPS is zij voor ons de juiste  partij om PrintView Assess op de Nederlandse markt te  introduceren.”

Edwin Jongsma, commercieel  directeur bij Xtandit: “Door de innovatieve technologie van PrintView Assess  kunnen wij onze klanten de allerbeste service bieden als het gaat om het beheer  van de printinfrastructuur. Deze samenwerking bevestigt de continue ontwikkeling  van Xtandit als complete dienstverlener.”

Rate this post

Print Friendly