Met de opening van Sharp Business Point Nijmegen versterkt de regio Nijmegen zich met een professionele leverancier op het gebied van multifunctionele documentsystemen en document managementoplossingen. Dit nieuwe Sharp Business Point is ontstaat uit RIN kantooroplossingen, een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van multifunctionele documentsystemen van Sharp. De Sharp Business Points onderscheiden zich door een deskundig advies over de documentoplossingen en service binnen de regio ondersteund door de kracht van een wereldwijd opererende multinational.

Houten, 8 mei 2012 – Sharp Business Points maken gebruik van de lokale expertise van de regionale ondernemer in combinatie met de innovatieve documentoplossingen van Sharp. Sharp Business Point Nijmegen (onderdeel van RIN) is het vijfde Sharp Business Point in Nederland. Dit nieuwe Sharp Business Point heeft jarenlange expertise op het gebied van multifunctionele documentsystemen van Sharp. In het nieuwe concept biedt dit Sharp Business Point klanten zowel een deskundig advies over de documentoplossingen van Sharp als een vergaande serviceverlening in hun directe omgeving.

“Met de opening van dit nieuwe Sharp Business Point versterkt de regio Nijmegen zich met een professionele aanbieder van documentoplossingen,” zegt Peter Hoorn, Director Document Solutions van Sharp Electronics Benelux bv. “Sharp Business Point Nijmegen krijgt de uniforme uitstraling die we kennen van de andere Sharp Business Points, zodat er een duidelijk herkenbaar verkooppunt van Sharp in de regio Nijmegen zichtbaar is,” aldus Hoorn.

Sharp streeft ernaar om eind 2012 over een landelijk dekkend netwerk van Sharp Business Points te beschikken.

Rate this post

Print Friendly