TOSHIBA INTRODUCEERT DRIE NIEUWE  ZWART-WITSYSTEMEN

Toshiba  heeft haar succesvolle lijn van document managers verder verbeterd en biedt nu  drie nieuwe multifunctionele zwart-witsystemen voor kleine en middelgrootte  kantoren en afdelingen.

Toshiba  kondigt de introductie van drie nieuwe monochrome systemen aan die zich  onderscheiden door geavanceerde print-, kopieer-, scan- en faxfunctionaliteiten.  Met een printsnelheid van respectievelijk 19, 22 en 24 pagina’s per minuut zijn  de Toshiba e-STUDIO195/225/245 systemen ideaal inzetbaar voor de zakelijke  gebruiker die een naadloze integratie van de MFP in zijn kantooromgeving wenst.  De systemen bieden een betrouwbare en hoge kwaliteit output van documenten tegen  een lage total cost of ownership.

Allround  kantoorsysteem

Net  zoals de succesvolle voorgangers, toont de e-STUDIO225 serie de flexibiliteit  die de huidige kantoormedewerker vereist. Deze serie heeft een grote  verscheidenheid in papiergrootte tot A3-formaat en de mogelijkheid tot  additionele papierladen met een maximale capaciteit van 1.700 vel papier. De  e-STUDIO225 serie kan met de netwerkkit in bestaande netwerkomgevingen worden  geïntegreerd, waardoor de functionaliteit op het gebied van printen en scannen  nog meer wordt uitgebreid.

Vriendelijk in  gebruik

”Natuurlijk  staat Toshiba voor het bieden van innovatieve technologie” zegt Manon Kleijwegt,  Senior Productmanager bij Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems. “Maar  tegelijkertijd geloven wij dat gebruiksvriendelijkheid een goed product perfect  maakt. Dit geldt ook voor de e-STUDIO195/225/245. Deze nieuwe systemen zijn  uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface die de efficiency in de  dagelijkse werkzaamheden op kantoor verbetert.”

Milieuvriendelijk

Toshiba  streeft er continu naar optimale inspanningen te verrichten om de gevolgen van  haar producten op het milieu te reduceren, zo ook bij de ontwikkeling van de  e-STUDIO195/225/245.  Het energieverbruik is uiterst laag en dankzij het  interne tonerrecyclingsysteem wordt overgebleven toner opnieuw door het systeem  gebruikt, waardoor een tonerafvalbak overbodig is.

 

Rate this post

Print Friendly