Square DMS neemt  componenten van 360° op in ShareWorX

Lijnden,  Grathem, 7 mei 2012 – De  twee Microsoft Gold-partners Wortell en Square DMS bundelen hun krachten voor de  woningcorporatiemarkt. Door het documentmanagementsysteem 360° te integreren in ShareWorX Square DMS, hebben medewerkers van  woningcorporaties via hun iPad altijd en overal toegang tot bedrijfsdocumenten  en actuele statusinformatie van openstaande dossiers. 360° is een aanvulling op  het Microsoft SharePoint-platform. Square DMS voegt verschillende componenten  van de 360°-oplossing toe aan hun SharePoint-gebaseerde ECM-systeem. 360° is  ontwikkeld voor organisaties die hun informatiestromen willen structureren en  digitaliseren. Wortell is in de Benelux de exclusieve vertegenwoordiger van deze  Noorse oplossing.

Binnen  de samenwerking integreert Square DMS verschillende onderdelen in versie 4.3 van  haar ShareWorX-oplossing. Dit zijn onder meer onderdelen op het gebied van  document-, record- en casemanagement.  Deze nieuwe versie is beschikbaar voor alle bestaande klanten van Square DMS.  Door het toevoegen van de 360°-componenten aan ShareWorX is het voor medewerkers  van woningcorporaties onder andere mogelijk om hun volledige papierhuishouding  te digitaliseren en te visualiseren op de eigen werkplek en op de iPad.

“De  360°-componenten die we toevoegen aan onze ShareWorX-oplossing, zorgen voor nog  efficiëntere processen bij onze klanten”, zegt Ron Janssen, directeur van Square  DMS. “Dankzij de samenwerking met Wortell en ons Woningcorporatie-model op basis  van de CORA-standaard is ons platform voor  corporaties nog completer geworden. Ook de corporatiemarkt zelf is hier enthousiast over. We zijn op  dit moment bezig met de implementatie van ShareWorX bij onze klanten  Accolade en Woonfriesland.”

“Square  DMS heeft uitstekende kennis en ervaring van de bedrijfsprocessen die spelen  binnen de woningcorporatiemarkt. Met de componenten  van 360° wordt ShareWorX verrijkt met innovatieve componenten. Hiermee is de  nieuwe versie van ShareWorX de voorloper als meest innovatieve ECM-oplossing die  er binnen de corporatiemarkt voorhanden is. Het is een droom van iedere  manager om met de iPad alle bedrijfsprocessen in de organisatie te kunnen sturen  en in kaart te brengen wat de status is van elk dossier”, zegt Luc Joziasse,  commercieel directeur van Wortell.

ShareWorX  is een complete ECM-oplossing met functionaliteit voor data capture, documentmanagement, casemanagement, workflow- en  recordsmanagement en connectiviteit. De oplossing is speciaal ontwikkeld voor de  woningcorporatiemarkt en voldoet onder meer aan de in deze sector gangbare  CORA-standaard (Corporatie Referentie Architectuur). ShareWorX biedt optimale  ondersteuning voor de dagelijkse werkprocessen bij corporaties.

360°  is naadloos te integreren met Microsoft Office, SharePoint en Dynamics CRM. Het  pakket is door Wortell geheel in het Nederlands vertaald en aangepast aan de  Nederlandse wet- en regelgeving (Archiefwet)NEN 2082.  360° is inmiddels meer dan vierhonderd keer als zakelijk systeem geïmplementeerd  in Europa. Het documentmanagementsysteem is beschikbaar voor Microsoft Office  OneNote, iPad en Android-tablets.

Rate this post

Print Friendly