– Canon Europe wereldwijd marktleider in imaging solutions – toont tijdens drupa 2012 haar nieuwe aanbod printoplossingen voor de productieomgeving. Bezoekers kunnen bij de Canon stand – Hal 8, C06-1 – terecht om getuige te zijn van het eerste optreden van Canon sinds de acquisitie van Océ werd afgerond in februari van dit jaar. Het gecombineerde portfolio is gericht op acht marktsegmenten en heeft tot doel klanten in staat te stellen marktontwikkelingen vanuit een breder perspectief te zien. drupa vindt van 3 tot en met 16 mei plaats in Düsseldorf.

Met ruim honderd case studies en toepassingen wil Canon bezoekers inspireren met nieuwe ideeën om hun onderneming te laten groeien. Naast informatie over specifieke tools en technologie geeft Canon grafisch ondernemers informatie over het pas geïntroduceerde Essential Business Builder Mentoring programma. Verder toont een groot aanbod van geavanceerde oplossingen de kracht van het gecombineerde portfolio van Canon en Océ. Zoals Océ ColorWave 650 Poster Printer voor de POS-markt, Velocity – een hoogvolume printoplossing met 500 A0 prints per uur – en een onafgebroken productie met de hoogwaardige stacker met een onbeperkte stapelcapaciteit en hoge nauwkeurigheid voor de invoer van prints in offline nabewerkingsapparatuur.

Bovendien presenteert Canon de vierde editie van haar Insight Report, met de titel See The Bigger Picture – Your customers’ view on the value of print1. In dit onderzoek staan het gedrag en de voorkeuren van drukwerkinkopers centraal, evenals hun verwachtingen van leveranciers. Het rapport bevat een aantal opmerkelijke conclusies die tijdens drupa gedurende seminars worden behandeld. ‚Print dient opnieuw te bewijzen dat het terecht deel uitmaakt van de communicatiemix. Grafisch ondernemers moeten zich inspannen om aan te tonen hoe klanten hun investeringen in print kunnen terugverdienen‛, vertelt David Preskett, European Professional Print Director van Canon Europe. ‚Dit doen zij door klanten te ondersteunen met deskundig advies. Gezien onze positieve verwachtingen over de toekomst van print en ons vermogen 1 Raadpleeg het persbericht Canon onderzoek belicht kansen voor drukkers door klantrelatie te versterken van 4 mei 2012  nieuwe technologieën te ontwikkelen, is Canon in staat ondernemers te helpen bij hun ontwikkeling en groei.‛

Speciale zones

De Canon stand is verdeeld in acht zones die zo zijn opgezet dat klanten er ideeën kunnen opdoen aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden en de hierbij toegepaste apparatuur, consultancy en technologie:

Photo Print Services
– een compleet beeld van Canon’s mogelijkheden: van ‘opname tot print’.

Sign & Display
– met grootformaat oplossingen van Canon en Océ die voldoen aan alle eisen aan prints voor binnen en buiten.

Commercial print
– laat de mogelijkheden van cross-media zien en stelt bezoekers in staat hun eigen campagnes te ontwerpen.

Industrial commercial print
– schenkt aandacht aan innovatieve mogelijkheden voor transactioneel en promotioneel printen en de productie op industriële schaal van boeken, handleidingen en kranten.

In-house print
– integreert kantooromgevingen met gecentraliseerde productiefaciliteiten om te voldoen aan alle printeisen van organisaties.

Business development
– belicht Canon’s Essential Business Builder Program. Dit programma maakt gebruik van onafhankelijke branche-experts om klanten te helpen lange termijn doelstellingen te halen met behulp van het Essential Business Builder Mentoring Program.

Services & Support
– geeft een beeld van Canon’s uitgebreide Professional Print Services portfolio.

Canon Enterprise Services
– helpt klanten hun zakelijke visie vorm te geven en te realiseren, waarbij de loyaliteit wordt versterkt.

Overzicht van oplossingen die Canon en Océ tijdens drupa 2012 tonen:

Productie in kleur: Canon imagePRESS C7010VP, Canon imagePRESS C6010VPS, Canon imagePRESS C7010VPS, Canon imagePRESS C1+, Canon imageRUNNER ADVANCE C9000

Productie in zwart-wit: Canon imagePRESS 1135, Canon imageRUNNER ADVANCE 8000 serie, Océ VarioPrint DP Line, Océ VarioPrint 6160 Ultra Line, Océ VarioPrint 6320 Ultra Line, Océ PlotWave 900

Grootformaat: Océ Arizona 360GT, Océ Arizona 550XT, Océ CS9160, Océ PlotWave 350, Océ ColorWave 650 Poster Printer, Canon imagePROGRAF iPF8300, Canon imagePROGRAF iPF8300S, Canon imagePROGRAF iPF9100

Rotatief printen: Océ ColorStream 3500, Océ ColorStream 3700

Workflow: Océ PRISMA en Canon Helix Production Workflow

Camera’s en objectieven: geselecteerde modellen uit DSLR-assortiment en EF-objectieven

Voor meer informatie over de activiteiten van Canon tijdens drupa, case studies en white papers: www.canon-europe.com/drupa. Tijdens drupa worden aanvullende live updates gepost op de Canon Twitter feeds (@CanonBusinessEU en @CanonDavidP)

Rate this post

Print Friendly