Breukelen, 1  mei 2012 – Xerox Nederland heeft de  aanbesteding gewonnen van het cluster Afdrukdiensten (onderdeel van EASI2010).  De aanbesteding werd eind april afgerond met de ondertekening van een  overeenkomst tussen de Staat en Xerox.

Met het  cluster Afdrukdiensten werden multifunctionele afdrukapparatuur en  netwerkprinters aangeschaft voor lage en middelgrote volumes. Inclusief  licenties en dienstverlening, zoals managed print services, die zijn gerelateerd  aan deze apparatuur. De managed print services van Xerox helpen bedrijven om hun  kosten te verlagen, hun productiviteit te verhogen, de veiligheid van documenten  te verbeteren en meer duurzame werkplekken te creëren.

Het contract  dat de Staat en Xerox nu gesloten hebben,  kent een maximale looptijd van zeven jaar. De contractwaarde wordt geschat op  zes miljoen euro per jaar. Van het contract gaan ruim 50 rijksoverheden gebruik  maken, waaronder zeven ministeries en de Hoge Colleges van  Staat.

Martijn  Brand, algemeen directeur van Xerox (Nederland) B.V.: “Wij zijn zeer verheugd  dat wij deze overheidsinstellingen met onze innovatieve technologie en  dienstverlening kunnen helpen efficiënter te werken en daarmee een actieve  bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen van een productieve en compacte  rijksoverheid.”

Rate this post

Print Friendly