Breukelen, 27  april 2012 – Royal  Haskoning kiest ervoor om alles wat met printen en drukwerk te maken heeft  in Nederland, België, Groot Brittannië en Frankrijk onder te brengen bij Xerox, onder één loket en één contract. Dit  geldt voor zowel de repro-afdelingen, waar op jaarbasis 3,6 miljoen prints  worden gemaakt, als voor de kantooromgeving met zo’n 15 miljoen prints en alle  grootformaat-afdrukken. Xerox heeft het  beheer ondergebracht in Managed  Print Services en biedt één centraal loket voor alle printvragen. Dat  betekent geen aparte telefoonnummers meer voor papier, storingen, helpdesk,  workflow, afdrukmaterialen en verhuizingen. Xerox verzorgt met eigen mensen  onsite zowel de plaatsing en het onderhoud van de printapparatuur (printers,  plotters, multifunctionals) als proactief beheer, monitoring en optimalisatie  van alle printers – van Xerox en andere merken – met bijhorende supplies en  printersoftware.

Buiten het decentrale en centrale  printwerk gaat Xerox ook drukwerk leveren aan Royal Haskoning. Royal Haskoning  heeft onlangs een nieuwe huisstijl ingevoerd en Xerox zorgt ervoor dat er op  alle locaties in de vier landen het nieuwe materiaal, zoals briefpapier en  enveloppen beschikbaar is. Deze opdrachten omvatten bovendien het nodige  DTP-werk, onderdeel van creative services. Ook dit behoort nu tot het  takenpakket van Xerox.

Eric  Overvoorde, CIO van Royal Haskoning: “Xerox begreep het probleem met al onze  verschillende aanspreekpunten meteen en heeft daar goed op ingespeeld. De  geboden oplossing is erg flexibel door de mogelijkheid meerdere merken printers  te kunnen beheren. Niet alleen het slimmer en efficiënter inrichten van onze  printvoorziening was een voorwaarde, ook de kosten waren een belangrijke reden  om voor managed print services te kiezen. We realiseren nu een besparing van 25  tot 30 procent op de printkosten. Bijkomend voordeel is dat de missie van Xerox  in hun streven naar duurzaamheid naadloos aansluit op die van ons.”

Bij Royal  Haskoning doen wij alles rondom documenten en ontzorgen we de klant  volledig met onze Managed Print Services.  Onze dienstverlening helpt bedrijven hun productiviteit te verhogen, de  veiligheid van documenten te verbeteren en meer duurzame werkplekken te  creëren”, aldus Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland.

Rate this post

Print Friendly