NAARDEN, 27 april 2012 – Lexmark  International, Inc. (NYSE: LXK) kondigde vandaag twee nieuwe reeksen  kleurenlaserproducten aan die ten volle profiteren van de deskundigheid en het  jarenlange leiderschap van het bedrijf inzake beeldvorming en printen op  bedrijfsniveau. Zowel de multifunctionele kleurenlaserprinters (MFP’s) van de Lexmark X740 Series als de kleurenlaserprinters van de Lexmark C740  Series betekenen een belangrijke doorbraak bij kleurenproducten voor  middelgrote bedrijven. Hierdoor versterken ze de uitstekende concurrentiepositie  van Lexmark in dit belangrijke marktsegment. Lexmark verbetert hiermee  aanzienlijk zijn kleurenaanbod voor teams van 10 tot 15 personen die behoefte  hebben aan de nieuwste software voor een hogere productiviteit en aan  betrouwbare, hoogwaardige afdrukprestaties in kleur.

Opvallend aan  de Lexmark X740 Series en de Lexmark C748-reeks is het kleurentouchscreen van  respectievelijk 17,8 cm (7 inch) en 10,9 cm (4,3 inch). Het maakt een intuïtieve  bediening mogelijk, vergelijkbaar met de navigatie van een tablet. De modellen  van de Lexmark C748-reeks zijn de allereerste kleurenlaserprinters van  minder dan 1.000 euro met een kleurentouchscreen als interface[1]. Op de Lexmark X740 Series bieden deze geavanceerde  touchscreens toegang tot diverse kant-en-klare applicaties, zoals Forms &  Favorites en Scan to E-mail. Afhankelijk van de specifieke behoeften van een  bedrijf of team kunnen deze modellen ook gemakkelijk worden uitgerust met extra  tijdbesparende oplossingen.

De Lexmark  X740 Series en de Lexmark C740 Series produceren documenten in kleur die van de  eerste tot de laatste pagina dezelfde consistente hoge kwaliteit bieden. Omdat  de toestellen standaard over de functie Lexmark Named Color Replacement  beschikken, kunnen bedrijven specifieke kleuren programmeren, zodat op  bedrijfsdocumenten consistent de juiste kleuren volgens de branding worden  weergegeven. Printopdrachten die anders zouden moeten worden uitbesteed en die  honderden of duizenden euro’s kosten, kunnen nu intern met de hoogste  kleurenprecisie worden uitgevoerd.

Voor een  hogere productiviteit beschikken alle modellen van de Lexmark X740 Series en de  Lexmark C740 Series over een papiercapaciteit van 4.300 vel. Voor modellen van  deze klasse is dit de hoogst mogelijke papiercapaciteit[2]. Optionele extra laden van 550 of 2.000 vel bieden de  mogelijkheid om simultaan diverse papiersoorten te gebruiken en de papierinvoer  op elk ogenblik aan specifieke afdrukbehoeften aan te  passen.

De nieuwe  MFP’s en printers die vandaag worden aangekondigd, zijn voorzien van een  geavanceerde, efficiënte beveiliging om waardevolle bedrijfsgegevens te  beschermen. Tot de standaardvoorzieningen behoren authenticatie, autorisatie,  audit logging en wissen van de harde schijf[3].  Voor deze functies hoeft men geen extra databeveiligingskits aan te  kopen.

Net als de  andere modellen uit het aanbod van Lexmark voor grote en middelgrote bedrijven  zijn de Lexmark X740 Series en de Lexmark C740 Series perfect inzetbaar in een  omgeving met Managed Print Services (MPS).

Citaat:
“Deze nieuwe,  innoverende en slimme toestellen van Lexmark zitten boordevol geavanceerde  functies. Ze bieden onze klanten unieke totaaloplossingen,” verklaarde Niels  Priem, General Manager Benelux bij Lexmark. “Onze klanten kunnen in alle  omstandigheden op deze hoogwaardige producten vertrouwen: om documenten voor  klanten te produceren met heldere, levendige kleuren, om geavanceerde  scanopdrachten uit te voeren en zo papierintensieve activiteiten – bijvoorbeeld  bij het aanwerven van medewerkers – te stroomlijnen, om de facturatie vlotter te  verwerken en bij talrijke andere bedrijfsprocessen.”

Rate this post

Print Friendly