Docufacts

Nieuws

C1000 kiest ReadSoft & 4APPS voor automatische factuurverwerking in Oracle e-Business Suite

C1000 kiest ReadSoft & 4APPS voor automatische factuurverwerking in Oracle e-Business Suite

Met meer dan 400 supermarkten is C1000 de tweede supermarktketen van Nederland. Het hoofdkantoor in Amersfoort ondersteunt de dagelijkse bedrijfsvoering. Op het hoofdkantoor worden 85.000 facturen per jaar handmatig verwerkt.

C1000 maakt gebruik van Oracle e-Business Suite (EBS) voor de ondersteuning van een groot gedeelte van haar financiële bedrijfsproces. De handmatige verwerking van de facturen in het EBS systeem zorgt voor hoge kosten. De diversiteit van deze facturen vraagt een goede herkenning van de software om zo de geautomatiseerde verwerking en workflow optimaal te laten verlopen. De software van ReadSoft voldoet hier zeer goed aan en draagt op deze wijze bij aan efficiency verbetering van de administratieve verwerking.

Het doel van C1000 is door middel van digitalisering de factuurstroom van de niet handelsgoederen (kostenfacturen) te optimaliseren en een verbeterde kwaliteit te leveren aan de verwerking van deze facturen. Op jaarbasis betreft dit 85.000 facturen.

Met de oplossing van ReadSoft & 4apps worden de elektronische facturen online aangeboden aan ReadSoft PROCESSIT. Deze applicatie zorgt ervoor dat de gescande factuur wordt ingelezen in Oracle Crediteuren. PROCESSIT voert controles en validaties uit en laadt de gegevens in de open interface van Oracle crediteuren. Wanneer de factuur is aangemaakt in Oracle, wordt het digitale beeld automatisch gekoppeld aan de factuur in Oracle.

Bert Sterkenburg , Hoofd Financial Service Center:“ Na een aantal, zowel technische als functionele assessments, met een viertal potentiële leveranciers, heeft C1000 gekozen voor de software van ReadSoft. Doorslaggevend voor onze keuze was de ruime ervaring van ReadSoft, de (technische) flexibiliteit van de software, de performance en de naadloze integratie met ons Oracle ERP systeem”.

Deel dit bericht

Email This Email This

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Oct
7
Tue
2014
all-day Vakbeurs ECM – DMS Expo
Vakbeurs ECM – DMS Expo
Oct 7 – Oct 10 all-day
Vakbeurs ECM - DMS Expo @ Messe Stuttgart
DMS Expo is de grootste vakbeurs over input management, output management, document management, digitale postkamer, enterprise content management en data storage management in Europa en wordt gehouden in Duitsland. Brochure
Oct
30
Thu
2014
all-day CCM Congres 2014
CCM Congres 2014
Oct 30 all-day
Het Congres Customer Communications Management (CCM) gaat over de creatie, de levering, de opslag en het beheer van uitgaande klantcommunicatie.  Het CCM-congres volgt het congres Document Creation en Output Management (DCOM) op. Waar bij het[...]
Dec
31
Wed
2014
all-day CHIPKNIP STOPT
CHIPKNIP STOPT
Dec 31 – Jan 1 all-day
CHIPKNIP STOPT
Gebruikt uw organisatie de CHIPKNIP voor het betalen van kopie, print en scan? De Chipknip stopt per 1-1-2015 als betaalmiddel. U heeft tot 1-10-2014 om een alternatief te implementeren.

View Calendar