Docufacts

Nieuws

C1000 kiest ReadSoft & 4APPS voor automatische factuurverwerking in Oracle e-Business Suite

C1000 kiest ReadSoft & 4APPS voor automatische factuurverwerking in Oracle e-Business Suite

Met meer dan 400 supermarkten is C1000 de tweede supermarktketen van Nederland. Het hoofdkantoor in Amersfoort ondersteunt de dagelijkse bedrijfsvoering. Op het hoofdkantoor worden 85.000 facturen per jaar handmatig verwerkt.

C1000 maakt gebruik van Oracle e-Business Suite (EBS) voor de ondersteuning van een groot gedeelte van haar financiële bedrijfsproces. De handmatige verwerking van de facturen in het EBS systeem zorgt voor hoge kosten. De diversiteit van deze facturen vraagt een goede herkenning van de software om zo de geautomatiseerde verwerking en workflow optimaal te laten verlopen. De software van ReadSoft voldoet hier zeer goed aan en draagt op deze wijze bij aan efficiency verbetering van de administratieve verwerking.

Het doel van C1000 is door middel van digitalisering de factuurstroom van de niet handelsgoederen (kostenfacturen) te optimaliseren en een verbeterde kwaliteit te leveren aan de verwerking van deze facturen. Op jaarbasis betreft dit 85.000 facturen.

Met de oplossing van ReadSoft & 4apps worden de elektronische facturen online aangeboden aan ReadSoft PROCESSIT. Deze applicatie zorgt ervoor dat de gescande factuur wordt ingelezen in Oracle Crediteuren. PROCESSIT voert controles en validaties uit en laadt de gegevens in de open interface van Oracle crediteuren. Wanneer de factuur is aangemaakt in Oracle, wordt het digitale beeld automatisch gekoppeld aan de factuur in Oracle.

Bert Sterkenburg , Hoofd Financial Service Center:“ Na een aantal, zowel technische als functionele assessments, met een viertal potentiële leveranciers, heeft C1000 gekozen voor de software van ReadSoft. Doorslaggevend voor onze keuze was de ruime ervaring van ReadSoft, de (technische) flexibiliteit van de software, de performance en de naadloze integratie met ons Oracle ERP systeem”.

m4s0n501

Deel dit bericht

Email This Email This

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Feb
10
Tue
2015
all-day Integrated Systems 2015
Integrated Systems 2015
Feb 10 – Feb 12 all-day
De vakbeurs in de Amsterdamse  over het integreren van technologie in onze werkomgeving en samenleving. Ga naar http://www.iseurope.org  voor meer informatie over deze vakbeurs.
Feb
23
Mon
2015
all-day Hunkeler Innovationdays
Hunkeler Innovationdays
Feb 23 – Feb 26 all-day
Van 23 tot en met 26 februari 2015 worden in het Zwitserse Luzern de Hunkeler Innovationdays georganiseerd. Dit evenement wordt één keer per twee jaar gehouden. Het door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde[...]

View Calendar

Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.