Breukelen, 26  april 2012 – Xerox heeft Marcel Martens (41)  benoemd tot General Manager van de divisie Graphic Communications in Nederland  en de Nordics. Martens was al verantwoordelijk voor de resultaten van deze  divisie in Nederland en breidt zijn werkgebied hiermee uit naar de grafische  markt in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken.

Marcel  Martens: “De grafische industrie wordt hard getroffen door de zware economische  omstandigheden. Dat is in Scandinavië niet anders dan in Nederland. Xerox is een  dienstverlenende en technologie-gedreven organisatie die bedrijven helpt hun  werk beter en makkelijker te doen. Wat grafische ondernemers ook willen  bereiken, we helpen ze om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: hun  klanten verrassen, meer opdrachten realiseren, kostenreductie en de groei van  hun dienstverlening. Uiteraard zal de lancering van ons inkjet-aanbod ook in  Scandinavië een grote rol spelen de komende tijd.”

Martijn  Brand, Algemeen Directeur Xerox Nederland: “Wij zijn verheugd dat Marcel de  uitdagingen in de grafische industrie ook in Scandinavië wil aangaan. Met zijn  gedegen ervaring binnen de markt en binnen de Xerox-organisatie zal hij het team  van de Nordics goed kunnen ondersteunen en versterken.”

Rate this post

Print Friendly