Docufacts

Oplossingen

NSi introduceert AutoStore 6 voor Canon MFP’s

NSi introduceert AutoStore 6 voor Canon MFP’s
AutoStore 6 volledig geïntegreerd met Canon’s MEAP uitgevoerde  MFP’s en direct beschikbaar

Wetzlar, Duitsland, 25 april 2012 – Notable Solutions, Inc. (NSi), leverancier van content capture software en  workflow-oplossingen, stelt AutoStore 6 per direct beschikbaar voor  multifunctionele printers (MFP) van Canon. Door de AutoStore-technologie te  combineren met Canon’s MEAP Web development-platform, kunnen bedrijven hun Canon  imageRUNNER Advance MFP’s uitbreiden met een geavanceerde  workflow-oplossing.

NSi AutoStore stelt informatiewerkers in staat  intelligente document-workflows te ontwikkelen om zowel papieren documenten als  digitale content vast te leggen en gecontroleerd te verspreiden binnen het  bedrijf. Hierdoor zijn bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënter te maken.  Bovendien zorgt de geïntegreerde authenticatie, centraal apparaatbeheer en  datavalidatie voor betere beveiliging van informatie.

Howard Roberts, European Solutions Planning Director van Canon Europe zegt:  “We zijn blij dat we nu NSi AutoStore 6 via ons resellerkanaal kunnen aanbieden  in Europa. Dankzij de MEAP-technologie kunnen onze imageRUNNER Advance apparaten  integreren met de capture workflow-functionaliteit van NSi AutoStore 6. Hierdoor  krijgen onze klanten een andere gemakkelijke oplossing voor document  capture.”
Toegang tot software
Canon-resellers en -partners kunnen de  software eenvoudig downloaden van een speciale FTP-server. Toegang tot die  server is te verkrijgen via het Europese hoofdkantoor van NSi. Bestaande  Canon-partners die NSi AutoStore willen toevoegen aan hun portfolio kunnen dat  doen via het Europese hoofdkantoor van NSi. Meer informatie over AutoStore en de  integratie met Canon MEAP-apparatuur met internettoegang is te vinden op http://www.nsiautostore.com/autostore/capture/multifunction-devices/canon/.

Deel dit bericht

Email This Email This

About Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven.

View all posts by Canon →

Related Posts

Mis geen update!
Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief.
Agenda
Feb
10
Tue
2015
all-day Integrated Systems 2015
Integrated Systems 2015
Feb 10 – Feb 12 all-day
De vakbeurs in de Amsterdamse  over het integreren van technologie in onze werkomgeving en samenleving. Ga naar http://www.iseurope.org  voor meer informatie over deze vakbeurs.
Feb
23
Mon
2015
all-day Hunkeler Innovationdays
Hunkeler Innovationdays
Feb 23 – Feb 26 all-day
Van 23 tot en met 26 februari 2015 worden in het Zwitserse Luzern de Hunkeler Innovationdays georganiseerd. Dit evenement wordt één keer per twee jaar gehouden. Het door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde[...]

View Calendar

Docufacts
Docufacts is de grootste Nederlandstalige informatie- en inspratiebron voor professionals over het vakgebied document- en informatie management.