Schiphol-Rijk – 25 april 2012: KYOCERA Document Solutions, een van ’s werelds toonaangevende Document Solutions bedrijven, zal aanwezig zijn op drupa 2012, de internationale vakbeurs voor de grafische industrie die wordt gehouden van 3 t/m 16 mei 2012. In hal 08b, op stand A77 zal KYOCERA met het thema ‘If you can dream it we can print it’ haar nieuwste oplossingen presenteren.

Op 1 april 2012 veranderde Kyocera Mita haar naam in KYOCERA Document Solutions om haar groei als een wereldwijde leverancier van documentoplossingen te bevestigen. Met KYOCERA Managed Document Services (MDS) wordt bedrijfsinformatie eenvoudig verzameld, verspreid en beheerd. De communicatie wordt effectiever, de productiviteit wordt verhoogt en operationele kosten worden tot wel 30% verlaagd. Bezoekers kunnen de innovatieve producten van KYOCERA nader bekijken en krijgen een voorproefje van toekomstige ontwikkelingen.

Dirk Muntendam, Marketing Manager KYOCERA Document Solutions Nederland: “Dit jaar nemen wij voor de eerste keer deel aan drupa. Wij zullen onze unieke duurzame technologie presenteren, innovatieve nieuwe producten onthullen en onze strategische oplossingen demonstreren. Het is een geweldige gelegenheid om onze nieuwe bedrijfsnaam en onze strategische aanpak te presenteren. Wij geloven dat onze producten in staat zijn om de huidige en toekomstige professionele printbehoeftes te vervullen.”

‘If you can dream it we can print it’ Met vijf thema’s brengt KYOCERA haar slogan voor drupa 2012 ‘If you can dream it we can print it’ op de stand tot leven.

1. Afdrukkwaliteit toont perfecte digitale afdrukken in kleur. De Fiery controller van EFI zorgt ervoor dat alle KYOCERA kleurenmachines maximale prestaties en perfecte kleurkwaliteit leveren voor professionele gebruikers.

De EFI Fiery Controller bevat ICC-kleurbeheer en ondersteunt Adobe PostScript® en werkt met alle toonaangevende spotkleursystemen zoals Pantone®, HKS®, Toyo Color Finder™ en DIC Color Guide.

Daarnaast wordt de EFI Fiery ColorWise® getoond, een RIP-based kleurmanagementsysteem.

2. Printing toont schaalbare oplossingen van KYOCERA die volledig voldoen aan de behoeftes van kleine tot middelgrote reprografische afdelingen.

3. Personalisering toont bezoekers gepersonaliseerde brochures, flyers en banners om KYOCERA’s mogelijkheden met variabele dataprinting te illustreren.

4. Efficiency toont HyPAS™, het open ontwikkelplatform van KYOCERA, dat de prestaties van de MFP’s van KYOCERA optimaliseert via op maat gemaakte, geïntegreerde software-applicaties.

5. ECOSYS-technologie In de KYOCERA innovatietoren viert KYOCERA de 20ste verjaardag van de ECOSYS-technologie en geeft een preview van de nieuwste duurzame innovaties.

Met de ECOSYS-technologie wordt de hoeveelheid geproduceerd afval tijdens de productie, het gebruik en bij de vervanging van verbruiksartikelen drastische verminderd ten opzichte van conventionele printertechnologieën. ECOSYS printers van KYOCERA bevatten een unieke long-life drum, een systeem waarbij toner, drum en developer los van elkaar vervangen kunnen worden. ECOSYS spaart het milieu en maar zorgt ook voor een bijzonder lage Total Cost of Ownership (TCO).

Rate this post

Print Friendly