Breukelen, 19  april 2012 – Xerox organiseerde afgelopen week een partnerbijeenkomst waarbij  dit jaar twee verschillende Partner of the Year Awards werden  uitgereikt.

Xerox Partner of the Year: Xtandit

Xtandit werd  voor het tweede jaar op rij Xerox Partner of the Year. Op basis van kpi’s als  het verkoopresultaat van Xerox Multifunctionals en Production Printapparatuur,  de interne kwaliteitsprocessen, financieel management, skills & competenties  van de medewerkers van Xtandit, en de implementatie en het verkoopresultaat van  Managed Print Services ontving Xtandit de award. Hans de Jong, Country General  Manager Xerox European Channels Group reikte de Award uit aan Bob Bron, algemeen  directeur van Xtandit. Hans de Jong: “Xtandit viel dit jaar wederom op vanwege  goede resultaten en een hoog kennisniveau. De duidelijke keuzes die Xtandit  heeft gemaakt tussen strategie en implementatie maakt het bedrijf tot een slimme  en sterke partner, nu en in de toekomst.”

“Het is ons  doel om bedrijven meer rendement te laten halen uit documentprocessen, zodat zij  kosten kunnen besparen en hun efficiency kunnen verhogen”, aldus Bob Bron. “Met  de hardware, software en services van Xerox kunnen we ons onderscheiden in de  markt. Zowel voor grote als kleinere bedrijven maken wij het mogelijk de  printinfrastructuur te vereenvoudigen en het management ervan aan Xtandit uit te  besteden op basis van flexibele contractafspraken en transparante Service Level  Agreements.”

XPPS Partner of the Year:  XA Document Solutions

XA  Document Solutions werd XPPS Partner of the Year. Dit is een nieuwe onderscheiding die  Xerox uitreikt aan de best presterende partner die Xerox Partner Print Services  heeft geleverd. Ook Martijn Jansen, algemeen directeur van XA Document Solutions  ontving de award uit handen van Hans de Jong. “XA Document Solutions heeft zich  weten te onderscheiden op het gebied van kennis van ons MPS-aanbod”, aldus De  Jong. “XA Document Solutions rolde XPPS het afgelopen jaar uit bij een groot  aantal accounts, waarmee ze duidelijk laat zien dat deze diensten als een  business enabler voor partners kunnen worden ingezet.”

Martijn  Jansen: “Wij zien duidelijk dat Xerox continu investeert in de ontwikkeling van  haar Managed Print Services. Hiermee kan XA, als partner van Xerox, kleine tot  grote bedrijven ontzorgen op het gebied van documentbeheersing, zodat zij zich  kunnen richten op hun core business. Deze onderscheiding bevestigt onze  strategie en is een mooie belofte voor de  toekomst.”

Rate this post

Print Friendly