Xerox is ‘een klasse apart’ aldus het wereldwijde rapport van  2012

Breukelen, 18 april 2012 –  Voor het derde achtereenvolgende jaar kent analistenbureau Quocirca aan Xerox de koppositie in managed  print services (MPS) toe. Xerox heeft haar leiderschap grotendeels te danken  aan het sterke aanbod van services voor haar wereldwijde channelpartners en  expertise op het gebied van business  process en IT  outsourcing.

“Xerox is een klasse apart. Met een volledig MPS-aanbod en een sterke  waardepropositie en visie”, aldus Louella Fernandes, analist bij Quocirca.  “Bedrijven van klein tot groot profiteren van het sterke aanbod in het  uitgebreide dienstenportfolio van Xerox, zoals BPO en ITO, alsmede van de sterke  focus op continue verbetering en innovatie.”

Het  rapport, dat bestaat uit een onafhankelijk evaluatie van MPS-aanbieders, geeft  aan dat met de verdere ontwikkeling van MPS de integratie van bedrijfsprocessen  en IT-systemen steeds belangrijker zal worden. Door de adoptie van MPS door  kleine en middelgrote bedrijven geeft Quocirca Xerox de credits van ‘koploper in  de markt’. Xerox zorgt namelijk voor continue uitbreiding van de mogelijkheden  die Xerox Print Servicesen Xerox Partner Print Services voor het MKB kunnen bieden. Door MPS in de IT-infrastructuur  te integreren kunnen bedrijven informatie uit zowel papieren als digitale  bronnen op intelligente wijze organiseren. Bedrijven en hun werknemers zijn zo  minder tijd kwijt aan het beheer van documenten en kunnen zich meer focussen op  hun core business.

“Xerox houdt zich ieder jaar weer staande aan de top van de markt, mede  omdat we een bewezen track record hebben als het gaat om het leveren van  services die bedrijven helpen de kosten te verminderen, de productiviteit te  verhogen en de beveiliging van documenten te verbeteren”, zegt Martijn Brand,  algemeen directeur bij Xerox (Nederland). “We hebben onze innovatieve  enterprise-oplossingen verder uitgebreid om ook kleine en middelgrote bedrijven  te helpen hun printinfrastructuur beter te beheren.”

Xerox is door Gartner, Inc.,  geplaatst in het Leaders Quadrant in the 2011  Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide[1] en benoemt tot de wereldwijde  marktleider2. Daarnaast is Xerox erkend als een  leider in IDC’s Managed Print Services and Basic  Print Services 2012-2015 Forecast and Analysis report3 en  het 2011 MPS MarketScape  report4.

Rate this post

Print Friendly