Capelle a/d IJssel/Heerde,_ april 2012 Specialist in documentmanagement oplossingen Veenman en Van Brug Automatisering gaan een partnership aan. Door intensiever samen te werken kunnen zij notariskantoren nog beter helpen met het neerzetten van een onderscheidende propositie. Zowel Veenman als Van Brug Automatisering zijn toonaangevend in dienstverlening aan het notariaat en zij beschikken beide over een solide klantenbasis.

Eric Annema, Algemeen Directeur bij Veenman: “Binnen het notariaat neemt de concurrentiedruk toe en klanten stellen hogere eisen aan de dienstverlening. Een hogere mate van automatisering moet de doorlooptijden van processen verkorten en de kostprijs van de dienstverlening omlaag brengen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Veenman is gespecialiseerd in het leveren, configureren en beheren van afdruk- en scanapparatuur. Van Brug Automatisering levert specifiek op het notariaat toegesneden bedrijfsvoeringsoftware en ICT-diensten. Omdat wij elkaar in het werk steeds vaker tegenkomen, ligt het voor de hand om meer samen te werken daar waar dat in het voordeel is van onze klanten.”

Robert Heinen, Algemeen Directeur van Van Brug Automatisering: “Koppelingen van de eigen kantoorsystemen van notarissen met externe systemen, zoals die van het Kadaster, en van hypotheekverstrekkers, helpen bij het stroomlijnen van processen. Interne en externe processen raken steeds meer vervlochten en zorgen voor een grotere wederzijdse afhankelijkheid. Aan de randen van documentgerelateerde werkprocessen, daar waar de conversie van documenten plaatsvindt van analoog naar digitaal, wordt een belangrijk deel van de kwaliteit bepaald. Net als Van Brug Automatisering is Veenman er helemaal op ingericht om gebruikers zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, waardoor die zich volledig kunnen richten op de uitoefening van hun eigen vak. Door een partnership aan te gaan denken wij die verantwoordelijkheid naar onze klanten nog beter in te kunnen vullen.”

Een sprekend voorbeeld is de koppeling met AFAS. Zowel Van Brug Automatisering als Veenman zijn partner van deze specialist op het gebied van ERP-systemen, waarbij het Notarieel Informatie Systeem (NIS) van Van Brug Automatisering voorziet in real-time integratie met Profit/financieel van AFAS. Ook op tal van andere punten is de dienstverlening van Veenman en Van Brug Automatisering volledig complementair. In combinatie zorgen zij er voor dat notariskantoren waarvoor zij werken hun voorsprong kunnen vergroeten in snelheid, kwaliteit en kostprijsreductie.

Rate this post

Print Friendly