Succesvolle  partnerstrategie leidt tot internationale expansie naar  Duitsland

Eindhoven,  16 april 2012 –  VDD IQware, Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content  Management (ECM) systeem Hyarchis.Net,  breidt uit naar Duitsland. De succesvolle partnerstrategie die in Nederland zijn  vruchten afwerpt met aansprekende partners in de financiële dienstverlening,  onderwijs en de zorg, wordt doorgevoerd naar Duitsland. De dienstensector is  een belangrijke peiler van de Duitse economie. VDD IQware signaleert veel kansen  in de Duitse markt en in de samenwerking met potentiële  partners.

VDD  IQware heeft ruim twintig jaar kennis en ervaring op het gebied van  documentstromen en werkprocessen die zich afspelen binnen banken,  hypotheekverstrekkers en andere financiële dienstverleners. Hyarchis.Net  wordt hier veelal ingezet om efficiënter om te gaan met documentstromen en  kennisintensieve werkprocessen. De oplossingen van VDD IQware sluiten goed aan  op de Duitse markt. Naast de focus op de financiële dienstverlening richt VDD  IQware GmbH zich ook op partners in andere branches in Duitsland zoals zorg,  overheid, onderwijs en retail. Om de markt zo goed mogelijk te kunnen bedienen,  kunnen partners het Hyarchis.Net productportfolio inzetten ter aanvulling op de  door hun aangeboden oplossingen en dit als toegevoegde waarde aan de klant  aanbieden.

Richard  Schepers bekleedt de functie van International Partner Manager bij VDD IQware  GmbH in Duitsland. Schepers heeft kennis van bedrijfsprocessen binnen  verschillende soorten ondernemingen en heeft een uitgebreid netwerk in  Duitstalige landen. “Duitsland is de op twee na sterkste economie ter wereld,  die we vanuit onze vestiging in Düsseldorf verder willen bedienen met onze  bewezen software-oplossingen binnen de Hyarchis.Net ECM-suite zoals Document  Management, Case Management en Document Compositie. Hiervan profiteert de klant  als eerste”, aldus Richard Schepers.

Naast  Richard Schepers bestaat het Duitse team ook uit de twee ECM-experts Norbert  Tebroke en Peter Becker. Zowel Tebroke als Becker zijn allround deskundigen uit  het bedrijfsleven en hebben uitgebreide ervaring op het gebied van Document  Management en Business Process Management.

^ Peter Becker

^ Norbert Terbroke

Hoofdfoto: Richard Schepers

 

Rate this post

Print Friendly