Hoofddorp, 16 april 2012 – Begin april heeft DDi Document Software vijf van haar medewerkers gecertificeerd voor ABBYY FlexiCapture 10, “the next generation” intelligente en nauwkeurige Data Capture en Document Processing Software. Daarmee heeft DDi, dat Elektronische Formulierverwerking al jaren als succesvolle oplossing in haar portfolio heeft, zich nog verder gespecialiseerd in formulierverwerking.

FlexiCapture 10, de nieuwste toepassing van DDi partner ABBYY, stelt organisaties in staat waardevolle documentinformatie automatisch vast te leggen, in te voeren en te classificeren. Door de op papier gebaseerde bedrijfsprocessen te automatiseren kunnen organisaties, ongeacht het type document en de hoeveelheid papier, hun efficiëntie sterk verhogen.

DDi biedt al twee decennia oplossingen voor de automatische verwerking van formulieren om vragenlijsten, onderzoeken en enquêtes snel en nauwkeurig te verwerken. In de loop der jaren zijn tevens branche specifieke oplossingen ontwikkeld voor de verwerking van specifieke documenten. Voorbeelden daarvan zijn de automatische verwerking van menukeuze lijsten in grootkeukens van zorgcentra, aanvraagformulieren in laboratoria en polis aanvragen bij assurantiekantoren.

De certificering voor ABBYY FlexiCapture 10 stelt DDi in staat om de mogelijkheden van automatische formulierverwerking nog verder uit te diepen.

De eerste toepassing die DDi op basis van ABBYY FlexiCapture 10 zal ontwikkelen, is een speciale Capture oplossing voor assurantiekantoren om inkomende post te classificeren en automatisch aan de juiste dossiers te voegen. Dit stelt assurantiekantoren in staat de verwerking en afhandeling van inkomende poststromen efficiënter in te richten. Naar verwachting komt deze toepassing medio 2012 op de markt.

 

Rate this post

Print Friendly