Amstelveen, 11 april 2012 – Drukkerij  Verhoeven heeft de overstap gemaakt naar de geavanceerde grafische  productieprinters van Canon. De drukkerij uit Eindhoven beschikt nu over een  Canon imagePRESS C6010 hoogvolume digitale kleurenproductieprinter. Hiermee kan  zij nog beter inspelen op de groeiende behoefte van klanten aan digitaal  drukwerk  en zet het bedrijf de eerste stap in de markt van commercieel  drukwerk. Dankzij de aanschaf van het productiesysteem kan Drukkerij Verhoeven  snel en kostenefficiënt digitaal drukwerk leveren van hoge  kwaliteit.

Drukkerij Verhoeven is een jonge,  dynamische drukkerij, gespecialiseerd in zakelijk drukwerk en  rouwdrukwerk.  Ook verzorgt zij ander drukwerk voor speciale gelegenheden  en levert zij prints op grootformaat. De drukkerij beschikt bovendien over een  eigen dtp-studio. Om hoogwaardig drukwerk af te leveren, met name op het gebied  van fotoboeken, heeft Drukkerij Verhoeven geïnvesteerd in een Canon imagePRESS  C6010  productieprinter.

Directeur Toine Verhoeven: “Het is  onze ambitie om vooruitstrevend te zijn op het gebied van rouwdrukwerk. Dit kan  alleen door vernieuwend te zijn en onze klanten in hun behoeften te voorzien.  Met de Canon imagePRESS C6010 kunnen wij onze positie op deze groeimarkt  versterken en onze klanten zeer kwalitatief drukwerk aanbieden.”

Samen  Sterker
De aanschaf  van de Canon imagePRESS C6010 door Drukkerij Verhoeven is een belangrijk symbool  van de nauwe samenwerking tussen Canon en Océ. Het productiesysteem werd  namelijk geleverd door Océ en is voorzien van de TAOPIX-fotosoftware van Canon,  voor geavanceerde creatie en productie van fotografische printuitingen. “Océ is  al lange tijd partner van Drukkerij Verhoeven en we werken uitstekend met elkaar  samen. Door de samenwerking van Océ en Canon ontstond ’s werelds grootste speler  in de printsector. Dit biedt ons als klant een ijzersterke combinatie van  technologische innovaties en hoogwaardige services. Door de goede samenwerking  tussen Canon en Océ profiteren wij van hoogwaardige producten”, aldus  Verhoeven.

Uitstekende  printkwaliteit

De Canon  imagePRESS C6010 is gebaseerd op een aantal revolutionaire technologieën. Zo  waarborgen V-Toner, T-Developer en E-Drum – samen met de Advanced Image Transfer  Belt en het olievrije Twin Fusing-systeem – een uitstekende printkwaliteit die  niet onderdoet voor offset. De printer biedt – in combinatie met het  geavanceerde beeld- en kleurenmanagement – een uitstekende printkwaliteit met  een resolutie van 1200 dpi bij 256 gradaties en een snelheid van 60  kleurafdrukken per minuut op maximaal 325 grams papier. Doordat in het  fixeerproces geen olie wordt gebruikt, kunnen de afdrukken eenvoudig worden  gelamineerd of voorzien van spotvernis.

Rate this post

Print Friendly