Eindhoven,  5 april 2012 –  VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management  (ECM) systeem Hyarchis.Net,  organiseert op dinsdag 22 mei een seminar  over Case Management.  Case Management faciliteert een nieuwe manier van werken, waarbij kenniswerkers  de regie van het werkproces in handen hebben. Zij worden correct, gestructureerd  en volledig digitaal door het werkproces begeleid, waardoor er beter inzicht is  in het werkproces en de voortgang beter kan worden bewaakt. Hyarchis.Net Case  Management ondersteunt een procesgerichte werkwijze, waarbij de case het  uitgangspunt is. De kwaliteit van de dienstverlening en de efficiency van de  samenwerking worden hierdoor bevorderd. Het seminar is bedoeld voor iedereen die  efficiënter werken hoog op de agenda heeft staan en die procesoptimalisatie wil  doorvoeren, zonder in te leveren op flexibiliteit.

Tijdens  het seminar worden vragen behandeld als: voor welke processen is Case Management  geschikt? Hoe efficiënt verloopt de samenwerking van medewerkers in een  werkproces? En hoe behoudt u controle over uw werkprocessen, zonder dat u  belemmerd wordt door een te strak vastgelegd werkpatroon? Daarnaast wordt er een  demo gegeven, worden er handvatten aangereikt en komen er verschillende  praktijkvoorbeelden aan bod. Maarten de Winter, econoom en auteur van ‘Het  Sjoelbaksyndroom’, sluit af met een sessie over de aanpak van werkdruk voor een  betere organisatie. Hij analyseert de bottleneck werkdruk en zet deelnemers aan  de hand van dilemma’s van medewerkers aan het denken over hoe ze werkdruk om  kunnen zetten in productiviteit.

Programma

13:00  uur       Ontvangst

13:15  uur       Introductie door André van der Doelen,  algemeen directeur VDD IQware

13:30  uur       Presentatie Hyarchis.Net Case Management  door Serge Leclercq, commercieel directeur VDD IQware

14:00  uur       Praktijkvoorbeelden & business cases  door Sybrand Jongejans, directeur operations VDD IQware

14:30  uur       Pauze

14:45  uur      Demo Hyarchis.Net Case Management door Dennis  Smit, solutions architect VDD IQware

15:30  uur       Presentatie over de aanpak van werkdruk  voor een betere organisatie door Maarten de Winter, econoom en auteur van ‘Het  Sjoelbaksyndroom’

16:30  uur       Afsluiting en  netwerkborrel

Aanmelden  en locatie

Het  seminar vindt plaats in Finley Het Witte Huis te Nieuw Loosdrecht. Meer  informatie en een aanmeldmogelijkheid zijn te vinden op www.hyarchis.net/seminar. Aanmelden  kan ook via seminar@vdd.nl.  Deelname aan dit seminar is kosteloos.

Rate this post

Print Friendly